Gözler Hacettepe'de

Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, haftasonu deplasmanda karşılaşacağı Hacettepespor maçına odaklandı. Liderle arasında iki puan bulunan Amedspor bu maçtan mutlak üç puan bekliyor.

Haberler 20.04.2017 - 13:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2. Lig Beyaz Grupta Diyarbakr temsil eden ve ampiyonluk mücadelesi veren Yeil-Krmzl Amed Sportif Faaliyetlerde gözler, Hacettepespor deplasmanna çevrildi. Tüm hesaplar üç puan üzerine yaplrken, youn bir azrlk idman içerisinde bulunuyor.

Grup lideri olan stanbulsporla arasnda iki puan fark bulunan ve ikinci srada yer alan Amed Sportif Faaliyetler, Hacettepespor maç hazrlklarn süddürürken,Teknik Direktörü Taner Takn, ligde son iki maçlarnn kaldn ve ampiyonluk yolunda önemli bir virajda bulunduklarn söyledi.

Takn hedefe ulamalar için önce kendi maçlarn kazanmalar gerektiini ifade ederek öyle dedi, Ligin son iki haftasna girdik. Kritik bir dönemeç. ampiyonluk yar bizler ve stanbulspor için iyice kzt. Gruptan direkt olarak 2. Lige çkma ansmz var. Bu ansmz en iyi ekilde deerlendirmek istiyoruz. Bunun için önce kendi maçlarmz kazanmalyz. ki maçmz kald. Bu. maçlarda alacamz iki galibiyet ve stanbulsporun bir malubiyeti bizi hedefimize ulatracaktr. Bu nedenle önce kendi maçlarmz kazanmalyz. Hafta sonunda ligin en rahat takmlar arasnda yer alan Hacettepespor ile deplasmanda karlaacaz. Bu maçn hazrlklarna baladk. çalmalar gayet güzel geçiyor. Hedefimiz bu maç kaypsz atlatp, ligin son haftasna sorunsuz girmektir. nallah arzuladmz sonuca ularz

Takn, Hacettepespor maç hazrlklarn bugün yapacaklar idmanla tamamlayacak. Yeil-Krmzl ekip yarn da, karlama için, havayoluyla Ankaraya gidecek.

Ana Sayfaya Git