Göztepe maçı final!

Demir Grup Sivasspor'un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, Süper Lig'in 17. haftasında 29 Aralık Pazar günü sahalarında Göztepe ile oynayacakları karşılaşmayı final olarak gördüklerini söyledi.

Haberler 27.12.2019 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakan Arslan, krmz-beyazl ekibin antrenmanndan önce basn mensuplarna yapt açklamada, ligde ilk yarnn son haftasnda Göztepe ile final niteliinde bir maça çkacaklarn belirtti.

Göztepe maç bizim için final olacak. diyen 31 yandaki oyuncu, saha ve seyirci avantajn kullanarak karlamay kazanmak istediklerini ifade etti.

Son haftalarda taraftar desteini arkalarna aldklarn ve bu durumun takma olumlu yönde yansdna dikkati çeken Hakan Arslan, Bu avantaj kullanarak, sahadan mutlak 3 puanla çkmay düünüyoruz. diye konutu.

Sivassporun ligde lider durumda bulunduunu anmsatan deneyimli oyuncu, takm arkadalarn tebrik etti.

Göztepe karlamasnn sezonun ilk devresini taçlandrma maç olduunu ifade eden Hakan Arslan, 3 puan alp iyi bir ekilde ikinci yarya odaklanacaklarn söyledi.

Hakan, takm olarak bu sezon üst seviyede bir performans gösterdiklerini belirtti.

- kinci yar çok zorlu geçecek

Ligde, Göztepe maçn kazanmalar halinde ampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edeceklerini aktaran Hakan, unlar kaydetti:

Sezona balarken üst sralarda bitireceiz diye hep kendi kendimizi motive ediyorduk. Zaten Rza hocann takmlar hep ligin ilk 6s içerisinde olur, bu bilinçle hazrlanyorduk. Beynimizin bir köesinde bu vard. lerleyen haftalarda seri galibiyetler geldii zaman neden olmasn düüncesine girdik. çünkü öncelikle bizim inanmamz lazm, daha sonra taraftarmz inandrmamz lazmd. Öncelikle kendimiz inandk, seri galibiyetler yakaladk. Neden olmasn sorusu akllara geldi. Taraftarn, yönetimin ve kamuoyunun desteini alnca bu denli bu düünce olutu. Aslnda her ey birbiri arkasna sral geldi. u anda iyi bir avantaj yakaladk. Artk hedefimiz ampiyonluk. kinci yar çok zorlu geçecek.

Göztepe maçn kazandklar takdirde puan olarak da ligin ikinci yarsna avantajl balayacaklarn dile getiren Hakan Arslan, Biz de bunu düünüyoruz, bunu baarabiliriz. Daha önce Bursaspor baard, biz de neden olmasn diye düünüyoruz. Herkesin bir hedefi var. Milli takmda, büyük takmlarda ve yurt dnda oynamak isteyen oyuncularmz var. Bu da ister istemez baary da yükseltiyor. Bu sezon üst sralarda olacamzdan eminim, ampiyonluk için bekleyip göreceiz. açklamasnda bulundu.

- Antrenman

Demir Grup Sivasspor, Göztepe ile oynayaca karlamann hazrlklarn sürdürdü.

Teknik direktör Rza çalmbay yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekletirilen antrenmanda snma hareketlerinin ardndan gruplar halinde top kapma ve pas çalmas yapld.

Krmz-beyazl ekip, idman çift kale maçla tamamlad.

Antrenmana sakatlklar bulunan Fernando, Hugo Vieira ve Serhiy Rybalka katlmad.

Öte yandan hsan Katurman Anaokulunun öretmen ve örencileri, antrenman ziyaret ederek teknik direktör Rza çalmbay ve takm kaptan Ziya Erdala çiçek takdim etti.

Ana Sayfaya Git