Göztepe, Sabri Sarıoğlu'yla el sıkıştı

Transferde Gençlerbirliği'nden Selçuk, Gaziantepspor'dan Ghillas, Bastia'dan Ngando, Kasımpaşa'dan Castro, Maccabi Tel Aviv'den Scarione, Medipol Başakşehir'den Rotman, Beşiktaş'tan Enes ve Newcastle United'tan Gouffran'ı renklerine bağlayan Göztepe, ismi uzun süredir gündemde olan Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ile prensipte anlaştı.

Haberler 19.07.2017 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha önce Kayserisporla da görüen Sabri Sarolunun sar krmzl ekibi tercih etmesinde ei Yamur Sarolunun büyük etkisi olduu örenildi. Özel bir havayolunda pilot olarak görev yapan Yamur Sarolunun Kayseriye gitmek istemedii ve eine Göztepe ile anlamasn istedii öne sürüldü.

Einin ikna çabalar sonucu Kayserispor ile görümelerini donduran deneyimli sa bek, dün akam Alaçatda bir araya geldii Bakan Mehmet Sepille her konuda anlat.Göztepeden yllk 800 bin Euro garanti ücret alaca örenilen 32 yandaki futbolcunun 2 senelik imza ataca kaydedildi.

Kayserisporun 1 milyon Euroluk teklifini einin istei ile geri çeviren Sabrinin perembe gününe kadar sözleme imzalayp Avusturya kampna dahil olmas beklenirken, Sabri-Yamur çiftinin, oullar Sarp ile çemede ikamet edecei örenildi. Galatasarayn altyapsndan yetiip, aralksz 15 sezon sar-krmzl formay terleten Sabri, kariyerinde ilk kez baka takma transfer olacak.

RAKP GENOA

Avusturyada yeni sezon hazrlklarn sürdüren Göztepe, yarn ikinci özel maçnda talya Seri A ekiplerinden Genoa ile kar karya gelecek. Liechtensteinn Ruggel kasabasnda oynanacak müsabaka saat 18.30da balayacak. lk hazrlk karlamasnda sviçre temsilcisi Züriche 6-1 malup olan Göztepede teknik d+irektör Tamer Tunann, görev vermedii yeni transferler Scarione, Ghillas, Selçuk, Enes, Rotman ve Gouffran bu müsabakada sahaya sürmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git