Göztepe sahaya iniyor

GÖZTEPE, 14 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'de mücadele edeceği yeni futbol sezonu için antrenmanlara yarın başlayacak.

Haberler 03.07.2017 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Urla Adnan Süvari Tesislerinde saat 16.00da toplanacak olan futbolcular, daha sonra hava durumuna göre 17.00 veya 18.30 saatleri arasnda yeni teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde ilk idmana çkacak. Henüz iç transfer çalmalarnn tamamlanmad sar krmzl kulüpte sözlemesi süren tüm futbolcular, sezonun ilk antrenmanna davet edildi. Urladaki ilk etap çalmalarnda futbolcular salk testlerinden de geçecek.

AçIKLAMA YAPILACAK

Bu arada yönetimin prensip anlamasna varlan Gençlerbirliinden Selçuk ahin, Gaziantepspordan Nabil Ghilas ve Bastiadan Axel Ngandonun transferini yarn açklamas bekleniyor. Medipol Baakehirden Yalçn Ayhan, Bursaspordan Deniz Ylmaz, Kasmpaadan Andre Castro ile görümelerini sürdüren Göztepe, 14 Temmuzda Avusturyaya kampa gidecek. 1inci Ligdeki play off finali öncesi 350 bin TL ampiyonluk primi sözü veren zmir Sanayici ve Adamlar Derneide ödülü yarn saat 13.00te kulüpte yaplacak törende yönetime takdim edecek.

BAYINDIR GELD ERTAN BIRAKTI

Spor Toto Süper Lige yükseldikten sonra transfer çalmalarn büyük bir gizlilik içinde sürdüren Göztepede sportif menajerlik görevine Abdurrahman Bayndrn getirildii örenildi. Gaziantepsporda uzun süre genel menajerlik yapan, ardndan ayn kulüpte yabanc futbolcu izleme komitesinde yer alan Bayndrn 24 Haziranda iba yaparak transfer görümelerini yürütmeye balad bildirildi.

Bakan Mehmet Sepil, Sportif CEO Bar Güçlünün Mart 2016da istifa etmesinden sonra bu pozisyonu bo brakrken Bayndrn sportif menajerlie getirilmesinin ardndan ok bir gelime yaand ve dari CEO Kerem Ertan istifa etti. Daha çok mali ve idari konularda sorumluluk üstlenmesine karn son dönemde transfer çalmalarna da katlan Ertann, yaanan yetki karmaas yüzünden ayrld örenildi.

Ana Sayfaya Git