Göztepe, teknik direktör İlhan Palut'un istifasını kabul etmedi

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, teknik direktör İlhan Palut'un dün istifasını kendilerine sunduğunu ancak kabul etmediklerini bildirdi.

Haberler 06.07.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ZMR - Süper Lig ekiplerinden Göztepenin kulüp bakan vekili Talat Papatya, teknik direktör lhan Palutun dün istifasn kendilerine sunduunu ancak kabul etmediklerini bildirdi.

Papatya, Fenerbahçe maçnn ardndan teknik direktör lhan Palutun istifa etmek istediini kulüp bakan Mehmet Sepile ilettiini söyledi.

Fenerbahçe karlamasnda Serdar Gürlerin çapraz balarnn koptuunu, kesin durumu için MR çekileceini, Altnorduda kiralk olarak forma giyen Batuhan Krdarolunun da ayan krldn hatrlatan Papatya, dünkü esas gündemlerinin yaanan sakatlklar olduunu ifade etti.

Papatya, bugün Palutla uzun bir konuma gerçekletirdiini belirterek, öyle konutu:

Hocamzn istifasn kabul etmedik. Hocamz beyefendi ve onurlu kiiliinden dolay istifasn sundu ama bakann konumalarndan sonra devam kararnn her iki taraf için daha iyi olacana ikna oldu. Hocamzn göreve balad dönemde daha skntl bir süreçteydik. Bize ciddi bir çk yakalatt. Puan ortalamasna baktmzda kimse baarsz oluunu söyleyemez.

Palutun kulübün ve bakann elini rahatlatmak adna böyle bir karar aldn belirten Papatya ancak yola devam kararnn daha doru olacan kaydetti.

Ana Sayfaya Git