Göztepe Teknik Direktörü Tuna: "Avrupa hedefi baskı oluşturmuyor"

SPOR Toto Süper Lig'de pazartesi günü Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, önemli açıklamalarda bulundu. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen genç teknik adam, son haftalarda kazanamamalarına rağmen kesinlikle hedeflerinde sapma olmadığını söyledi.

Haberler 16.02.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuna, 5 maçtr takm galip gelemiyor algs oluturuldu. Aslnda son 10 maça bakarsak 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldk. 2 malubiyeti de Galatasaray ve Fenerbahçe deplasmanlarnda yaadk. Biz hep kazanma ve futbol oynama odakl sahaya çkyoruz. Avrupa hedeflerimiz var. Bu bizde bir bask oluturmuyor. Tam tersi Avrupa düüncesi bizim daha gerçekçi planlar yapmamz salyor diye konutu.

AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI DA KALICI HALE GETRMELYZ

Kulüp tarihindeki efsane takmn 1969 yl ve 1970li senelerde elde ettii baarlar örnek aldklarn vurgulayan Tamer Tuna, Biz de efsane takmmzn yaptklarn gerçekletirme hedefindeyiz. nallah Göztepeyi Avrupaya götüreceiz. Bu sadece benim isteim deil, tüm Göztepe Avrupay çok istiyor. Önemli olan çok iyi bir planlama yapmak. Geçen sezon ülkemizi Avrupada temsil eden iki takm teknik direktör deiikliine gitti. O nedenle Avrupa kupalarna katlmay da kalc hale getirmeliyiz yorumunu yapt.

Kendilerinin futbol oynamaya çalan bir ekip olduunu kaydeden Tuna, Her zaman sahada etik davranmaya çalyoruz. Ne hakemlerle, ne rakiplerle ilgili bir eletiri yapmadk. Bize kar önlem alnarak savunma yaplmaya balad. çok fazla oyun durmaya balad, oyun çok fazla bekletilmeye balatld. Benim bunla alakal bir eletirim var dedi.

HAKEMLERN HATALARINDAN çOK NYETLERYLE LGL SIKINTI YAIYORUZ

Hakem hatalaryla ilgili bugüne kadar konumadn ifade eden Tuna, Göztepe, iyi bir takm ve ligde deer verilen bir takm. Ligde hakemlerin hatalarndan çok niyetleriyle ilgili sknt yayoruz. Aleyhte niyetler olunca sorunlar balyor. Hakemleri eletirmemenin tek nedeni hatalarnn olmasyd ifadelerini kulland.

Tuna, Türk Silahl Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik Afrine yönelik yapt Zeytin Dal Harekatnda ehit olan askerleri de unutmad. Tamer Tuna, Allah, kahraman ordumuzun yannda olsun. Akttmz her kann nasl deerli olduunun ve kendi canmzdan gittiinin farkndayz. Kahraman Mehmetçiimiz, ülkemizin bütünlüünü ve bunun koruyuculuunu ebediyen sürdürecek. Biz de dualarmzla onlarn yanndayz dedi.

KADUYU RSKE ETMEYECEK

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Osmanlspor maçnda sa dizinden sakatlanan stoper Kaduyu Gençlerbirlii müsabakasnda riske etmeyeceini söyledi. Oyuncunun çok ciddi bir durumunun olmadn ancak tedbir amaçl Brezilyaly on bire almayacan belirtti. Kaleci Beto ve orta saha Castronun da cezal olduunu hatrlatan Tuna, Beto ve Castro sürekli forma giyen oyuncular. Onlarn olmamas da bizim için handikap eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git