Göztepe umut dolu

Süper Lig'de 2017-2018 sezonun ilk maçında evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalıp 14 yıl sonra Süper Lig'de mücadele eden Göztepe, sergilediği performansla camiasına umut verdi. Sarı lacivertli ekibe karşı etkili ataklar geliştiren ve galibiyeti kaçıran sarı kırmızılıların Başkanı Mehmet Sepil takımına övgüler yağdırdı.

Haberler 14.08.2017 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen sezon Eskiehirsporla oynanan TFF 1inci Lig play off finalinde çkan olaylar yüzünden 2 maç seyircisiz oynama cezas aldklarn hatrlatan Sepil, Ben taraftarmz olmadan maçtan tat almadm. Dünyada seyircisiz oynanma cezas verilen ülke kald m? Artk bunlar deimeli.

Her eye ramen oyuncularmz çok iyi mücadele etti. Galibiyeti biz kaçrdk. Benim oyuncularm harika bir performans ortaya koydu. çok yeni bir takmz. On birimizden 9 isim yeni transfer.Fakat herkes uyum içinde, disiplinden kopmadan mücadele etti. Gelecek adna çok umutluyum. Herkesi kutluyorum diye konutu.

Teknik Direktör Tamer Tuna da sezona güzel bir balangç yaptklarn söyledi. çok zorlu bir hazrlk süreci geçirdiklerini anlatan Tamer Tuna, Fenerbahçe karsnda inancmz sahaya yansttk. Yllar sonra yükseldiimiz Süper Lige Fenerbahçe maçyla balayp puan alabilmek bizim için çok önemli. Bu skor, takmn özgüvenini ve moralini oldukça yükseltecek. Tek eksiimiz taraftarmzd. Onlarsz mücadele etmek bizim için çok zor. Bir sonraki iç saha maçmzda Trabzonsporla karlaacaz ve o müsabakada da maalesef seyircimiz olmayacak. Artk bu tür olaylarn son bulmasn istiyorum. Bizim en büyük itici gücümüz Göztepenin muhteem taraftar diye konutu. Baselden Adama Traore ile anlatklarn duyuran Tuna, Transferin artk sonuna geliyoruz. Baz mevkilere 1 ya da 2 oyuncu getirebiliriz. Kaleteli bir ekip oluturduk açklamasn yapt.

CASTRO VE SCARONE BÜYÜLED

Göztepenin Kasmpaadan transfer ettii Ande Castro ve srailin Maccabi Tel Aviv takmndan ald Oscar Scarione Fenerbahçe karlamasnda gösterdikleri performans ve attklar gollerle tam isabet olduklarn kantlad. Kasmpaada da birlikte oynayan iki orta saha oyuncusu, tüm takmn yükünü çekmeyi baard. Gelecek haftalar için iyi bir izlenim brakan iki oyuncunun yan sra, yeni transferlerden Beto, Peybernes, Kadu, Sabri, Ghilas, Gouffran ve Rotman da geçer not ald.

Sezonun ilk maçnda Fenerbahçe ile evinde 2-2 berabere kalan Göztepe, birinci haftalarda zmirde yine yenilgi yüzü görmedi. Ev sahibi olarak balad Süper Ligdeki ilk hafta maçlarnda Fenerbahçe snavna kadar 10 galibiyet, 5 beraberlik elde eden sar krmzllar geleneini bozmad ve maratona yine puanla balamasn bildi.

Ana Sayfaya Git