Göztepe'den çifte atak

Transferde Gençlerbirliği'nden sağ bek Ahmet Oğuz'la söz kesen, mevcut kadrosundan ise Sabri Sarıoğlu, Selçuk Şahin, Günay Güvenç ve Demba Ba'yla vedalaşan Göztepe, orta sahayı güçlendirmek için harekete geçti.

Haberler 03.06.2018 - 12:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar-krmzl yönetimin Teleset Mobilya Akhisarsporla sözlemesi sona eren Soner Aydodu ve Kayserisporlu Stephane Badjiyi kadroya dahil etmek için görümelere balad ifade edildi. Akhisarsporla henüz anlama salayamayan ve Galatasarayn da radarnda olduu iddia edilen Sonere teklifini sunan kurmaylarn, 27 yandaki futbolcudan cevap bekledikleri örenildi. Teknik direktör Bayram Bektan raporu dorultusunda Badjiyi de düünen Göztepenin mukavelesi biten Senegalli oyuncuyla el skt iddia edildi.

Göztepenin kurulu yl dönümü olan 14 Haziran tarihine kadar en az 3 transferi kamuoyuna açklamas bekleniyor. Gençlerbirlii altyapsnda futbola balayan Soner, Hacettepe ve Trabzonspor formalarn da giydi. Deneyimli futbolcu geçen sezon ligi tutunan ve Ziraat Türkiye Kupasn kazanan Akhisarsporda 35 resmi maça çkt. Toplam 2843 dakika süre alan Soner, 8 gol 6 asistle oynad. Soner Aydodu çeitli ya kategorilerinde 70 kez de milli formay srtna geçirdi. Badji ise Türkiye macerasna 2014-15 sezonunda Baakehirde balad. 2 sezon stanbul ekibinde oynadktan sonra Belçika takm Anderlecthin yolunu tutan 28 yandaki futbolcu, geçen sezon Kayserispora imza att. Badji, sar-krmzllarda 31 Süper Lig müsabakasna çkt.

Ana Sayfaya Git