GSYD koşusu nefes kesti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Diyarbakır hipodromunda Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin (GSYD) kuruluş yıldönümü anısına düzenlenen koşu hem büyük ilgi gördü,hem nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Koşuyu 7 numaralı Şubathan adlı atın jokeyi Burak Bektaş kazanırken,GYSD Başkanı Mehmet Yılmaz, organizasyona destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.

Haberler 05.12.2019 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 Aralk Dünya Engelliler Gününde Diyarbakr hipodromunda Güneydou Spor Yazarlar Derneinin (GSYD) kurulu yldönümü ansna düzenlenen kou hem büyük ilgi gördü,hem nefes kesen bir yara sahne oldu. Kouyu 7 numaral ubathan adl atn jokeyi Burak Bekta kazanrken,GYSD Bakan Mehmet Ylmaz, organizasyona destek veren tüm kurumlara teekkür etti.

Engelliler Gününde Anlam Organizasyon

3 Aralk Dünya Engelliler Gününde Diyarbakr hipodromunda anlaml bir etkinlik vard. Güneydou Spor Yazarlar Derneinin (GSYD) kuruluunun ikinci yl ansna düzenlenen etkinlii davet edilen engelli vatandalar da izleyerek nefes kesen heyecana ortak oldu.

Kouyu Gençlik Hizmetleri Ve Spor il Müdürü Mehmet Demir, Gençlik Hizmetleri Ve Spor lk Müdürlüü Spor ube Müdürü Aydn çetin,Okul sporlar ve Gençlik merkezleri ube Müdürü Erkan Gökçeolu, ASKF Bakan Remzi Dayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,GSYD Bakan Mehmet Ylmaz Bay ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayda vatanda ve engelli takip etti.

GSYD Bakan Baydan Destek Verenlere Teekkür

Kouyu 7 numaral ubathan adl atn jokeyi Burak Bekta kazanrken,GYSD Bakan Mehmet Ylmaz, organizasyona destek veren tüm kurumlara teekkür etti.

Bay,Bölgede görev yapan spor basn emekçileri arasnda dayanmay artrmak ve bölgedeki spor faaliyetlerine destek vermek üzere kurmu olduumuz derneimiz iki ylda muazzam çalmalara imza atarak model haline geldi. Bundan sonra ayn heyecan ve kararllkla faaliyetlerimize devam edeceiz. Kouyu kazanan 7 numaral ubathan adl atn jokeyi Burak Bekta tebrik ediyoruz. 3 Aralk Dünya Engelliler Gününde buraya kadar gelen özel çocuklarmza ve onlara çiçek takdim eden Diyarbakr Hipodrom Müdürü Ylmaz çelik ve eyhmus Akyl ,kouyu izlemeye gelerek destek veren Gençlik Hizmetleri Ve Spor il Müdürü Mehmet Demir,ASKF Bakan Remzi Dayan ve tüm kurum temsilcilerine teekkür ediyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git