GSYD,vali yardımcısı Coşkun’la sporu istişare etti

Spordan sorumlu Vali Yardımcısı Ömer Coşkun’u ziyaret eden Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) yönetimi, kentin spordaki durumunu ele alarak karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede öne çıkan konu ise yeniden ayağa kalkarak bölgede umut yaratan Diyarbakırspor’un borçlarından arındırılması oldu. GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,”Diyarbakırspor’un önündeki en büyük engel olan borçlarla ilgili sorunun çözülmesi için kulüp yönetiminin ortaya bir perspektif koyması ve şehirde tüm bileşenlerin destek olması lazım” dedi.

Haberler 09.11.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Görev yapt ehirlerde spora olan yaknl bilinen Diyarbakr Vali Yardmcs Ömer Cokun, Güneydou Spor Yazarlar Dernei (GSYD) yönetimi ile bir araya gelerek ehrin spordaki son durumunu istiare etti. Dernek bakan Mehmet Ylmaz Bay ve yönetimini makamnda kabul eden Vali Yardmcs Cokun, karlkl görü al-veriinde bulundu. Ziyarette GSYD kinci Bakan Veysi Akar ve Genel Sekreter Nihat Mzrak da yer ald.

GSYD Bakan Mehmet Ylmaz Bay, verimli geçen görümeden duyduklar memnuniyeti dile getirerek spora verdii destekle öne çkan Vali Yardmcs Ömer Cokunun Diyarbakr için ans olduunu ifade ederek görümede Diyarbakrsporun yeniden yaplanma süreci, yeni oluan yönetimle beraber yaplacak çalmalarla ilgili bilgi aktarmnda bulunduklarn söyledi.

Diyarbakrsporun en önemli iki sorununun tesisleme ve borçlardan arndrlmas olduunu belirten Bay,Tesisleme,borçlarn yaplandrlmas ve kurumsal bir kulüp yaps noktalarnda mevcüt kulüp yönetimine her alanda destek olacaz. Bu sorunlarn almas için valiliimizin desteine ihtiyaç var. Diyarbakrsporun önündeki en büyük engel olan borçlarla ilgili sorunun çözülmesi için kulüp yönetiminin ortaya bir perspektif koymas ve ehirde tüm bileenlerin destek olmas lazm. Bu anlamda çok verimli bir görüme oldu dedi.

Vali Yardmcs Ömer Cokun ise Diyarbakrspor markasnn çok deerli olduuna dikkat çekerek bu anlamda yaplacak doru ilerin destekçisi olacaklarn kaydetti. Kulübün gelecei konusunda önemli olan tarafn oluan yönetimin kulübü ayaa kaldracak bir projeksiyon ortaya koymas olduunun altn çizen Cokun,bu amaçla gelecee dönük admlarn atlmas ve bunun için de hazrlk yaplmas gerektiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git