Güçlü Oluşumda Önemli Hafta

Diyarbekirspor’da Bilal Kadayıfçıoğlu başkanlığındaki iş adamları oluşumu çalışmalarını bu hafta tamamlayıp Diyarbakır’da açıklama yapacak.Kadayıfçıoğlu,”Bu oluşum Diyarbakırspor ruhunu yeniden canlandırarak kent sporuna omuz vermeyi amaçlıyor” dedi.

Haberler 24.07.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirsporda Bilal Kadayfçolu bakanlndaki i adamlar oluumu çalmalarn bu hafta tamamlayp Diyarbakrda açklama yapacak.Kadayfçolu,Bu oluum Diyarbakrspor ruhunu yeniden canlandrarak kent sporuna omuz vermeyi amaçlyor dedi.

Güçlü Bir Diyarbakrspor Ruhu çin

Diyarbekirsporda bir süre önce basnda yer alan ve kentte heyecan yaratan i adamlar oluumu bu hafta açklanacak. Diyarbakrspor Ruhunun Yeniden Canlandrlmas çin Güçlü Oluum slogan ile balatlan yeni oluum,Sal günü kentteki kurumlar ve STKlar ziyaret edecek,çaramba günü de saat 13.00da Novotelde basn toplants yaparak basnn huzuruna çkacak. Oluumun öncülüünü yapan i adam Bilal Kadayfçolu,bugüne kadar bizzat görüerek oluuma girmeyi teklif ettii ve ikna ettii i adamlarndan oluan oluumu paylaacak.

Amacmz Güç Birlii Oluturmaktr

Diyarbakrsporun eksikliinin fazlasyla hissedildii bir dönemde bulunduklarn belirten Kadayfçolu,memleketini seven ve kendisini bunun için borçlu hisseden i adamlarnn desteiyle önemli bir misyon yüklendiklerini söyledi. Kadayfçolu,Bu oluumu yapmamzn amac Diyarbakrspor ruhunu yeniden canlandrp kentimizi sporda hak ettii yere getirmektir. Buna fazlasyla ihtiyaç var. Hiç birimizin siyasi bir yan veya baka bir amac yoktur. Kimsenin buna ihtiyac da yok. Oluumdaki amacmz ekonomik destekten ziyade manevi bir güçbirlii ve dayanma ruhunu yanstmaktr. Sal günü Diyarbakrda ziyaretlerimiz ve istiarelerimiz,çaramba günü de açklamamz olacak dedi.

Ana Sayfaya Git