Güçlü Oluşumun Amacı Diyarbakırspor Ruhu

Diyarbekirspor’da iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu’nun başlattığı oluşumun uzun vadedeki amacının Diyarbakırspor ruhunu egemen kılmak olduğu kaydedildi. Para değil manevi destek istediklerini belirten Kadayıfçıoğlu,şu ana kadar bir çok iş adamı ve ailenin destek verdiğini söyledi.

Haberler 17.07.2017 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirsporda i adam Bilal Kadayfçolunun balatt oluumun uzun vadedeki amacnn Diyarbakrspor ruhunu egemen klmak olduu kaydedildi. Para deil manevi destek istediklerini belirten Kadayfçolu,u ana kadar bir çok i adam ve ailenin destek verdiini söyledi.

Taraftarda Derin Heyecan

Önümüzdeki günlerde Diyarbekirsporun yeni bakan olaca belirtilen i adam Bilal Kadayfçolunun öncülük ettii yeni oluum spor kamuoyunda derin bir heyecan uyandrd. Oluuma Diyarbakrl tannm aileler ve i adamlar destek veriyor.Özellikle Diyarbakr dndaki metropol kentlerde yaayan ve buralarda önemli sektörlerde yatrm bulunan i adamlar,Diyarbakrsporun eksikliinin kentte ciddi ekilde hissedildiine dikkat çekerek bu oluumla yeni bir Diyarbakrspor ruhunun yaratlmas gerektiini dile getiriyor. Oluum,Diyarbakrsporun özlemini çeken taraftarlar ve halk arasnda da derin bir heyecan uyandrd.

Kimseden Para Talep Etmiyoruz

Geçmi yllarda Diyarbakrsporda hem yöneticilik yapan hem de çeitli zamanlarda maddi yardmlar yapan merhum Veysel Kadayfçolunun kardei olan Bilal Kadayfçolu,para deil manevi destek istediklerini belirterek u ana kadar bir çok i adam ve ailenin destek verdiini söyledi. Kadayfçolu,Biz kimseden para talep etmiyoruz. Ne benim ne de Feyzi lhanlnn buna ihtiyac yok. Ekonomik olarak kulübü ayakta tutacak ve hedefledii yerlere getirecek gücümüz var. Baka yerlerden para alarak veya bekleyerek kulüp yönetilmez.

Diyarbakrspor Kentin çimentosudur

Herkesin,her kesimin,özellikle önemli aile ve i adamlarnn bu iin içinde olmasn istiyoruz. u ana kadar çok olumlu tepkiler ve sonuçlara ulatk. Diyarbakrspor bu kentin çimentosuydu.Diyarbakrsporun yokluunun ne kadar hissedildiini görüyoruz,yayoruz. Amacmz Diyarbakrspor ruhunu yeniden canlandrmak. Önümüzdeki günlerde i adamlaryla bir araya gelip daha sonra geni kapsaml açklama yapacaz. Diyarbakrspor için inallah güzel eyler olacak dedi.

Ana Sayfaya Git