Gümüşhanespor, teknik direktör Güvenç Kurtar ile yollarını ayırdı

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’da teknik direktör Güvenç Kurtar ile yollar ayrıldı.

Haberler 13.03.2018 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konuyla ilgili olarak Gümühanesspordan yaplan açklamada, Deerli Basn Mensuplar, teknik direktör Güvenç Kurtar ile karlkl anlaarak yollarmz ayrdk. Kendisine kulübümüze verdii emekler için teekkür eder, futbol hayatnda baarlar dileriz. Takmmz ara vermeden Hacettepe maç hazrlklarna, antrenörümüz Sezgin Köprülü yönetiminde balad. Takmzn teknik direktörlük görevi için atlan somut adm paylalacaktr denildi.

BAKAN çAKMAK: BZM çN ÖNEML OLAN GÜMÜHANESPORDUR

Gümühanespor Kulüp Bakan smet çakmak, yapt açklamada hedeflerinin ampiyonluk olduunu belirterek, Gümühanesporun hedefi nettir. Bu hedef dorultusunda gereken çalmalar yaplacaktr. Sezon sonu özlemle istediimiz ampiyonluk için tüm mücadelemizi göstereceiz. Bu yolda taraftarlarmzn sonsuz desteine ihtiyaç duyuyoruz. Onlar her zaman Krmz-Beyazl takmmzn itici gücü olmutur. Gümühanespor bireylere mahkum kalmadan her zaman kalc kalmaldr. Bunun için hep ve tam destek salanmaldr. Uzun ve zorlu maçlar bizleri bekliyor. Sezonun ikinci yarsnda düme potasnda olan ve Play-Off isteyen takmlar maçlarna daha hrsl çkyor. Tabiki bizlerde bunun farkndayz. Önümüzde 7 final maç var. Birlik ve beraberliimizi koruyarak hedefimize ulamak istiyoruz. ampiyonluk yolunda ilerleyen Gümühanesporumuza geçmi dönemde bakanlk ve yöneticilik yapan herkese, desteklerini esirgemeyen Gümühane Valisi Okay Memie, Onursal bakanmz ve Milletvekilimiz Hac Osman Akgüle, Milletvekilimiz Cihan Pektaa ve Gümühane Belediye Bakanmz Ercan çimene teekkür ediyorum. Bizler bir oldukça ve tek bir paydada birletikçe hedefimize kavuacamza olan inancm sonsuzdur dedi.

Ana Sayfaya Git