"Gündemi değiştirmesine müsaade etmeyeceğiz''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam oynanacak Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı öncesi Kiev'de açıklamalarda bulundu.

Haberler 06.12.2016 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe maçnda ve sonrasnda yaanan polemiklerle gündemi deitiremeyeceklerini belirten Fikret Orman, ampiyonlar Liginde çok önemli bir maça çkacaklarn söyledi ve Bakalarnn gündemi deitirmesine müsaade etmeyeceiz. Bizim iimiz insanlara futbolu sevdirmek. Kavgadan deil dostluktan besleniyoruz diye konutu.

Fikret Ormann açklamalar u ekilde:

BAKALARININ GÜNDEM DETRMESNE MÜSAADE ETMEYECEZ

çok önemli bir maç. Tüm halkmz için önemli bir maç. lk kez bir Türk takmnn gruptan lider olarak çkma ans var. Hava çok souk, darda 5 dakika duramyoruz. çok zor bir maç olacak. Allah çocuklarn yardmcs olsun. nallah buradan grup lideri olarak döneriz. Bakalarnn gündemi deitirmesine müsaade etmeyeceiz. Bizim iimiz insanlara futbolu sevdirmek. Kavgadan deil dostluktan besleniyoruz. Fenerbahçe maç sonras oyuncularla konumadm. Üst düzey maçlara altk artk. Ana stratejimiz bir dünya kulübü olan Beiktat. çok alz bu tip maçlara. 3-0dan 3-3 olmas da onun göstergesi. Fenerbahçe maç bitti bizim açmzdan. Namalup olarak devam ediyoruz.

GICIKLIK OLSUN DYE YAPACAKLARI YOK

Federasyondan herhangi bir destek beklentimiz yok. htiyacmz da yok. Biz futbola pozitif katky vermek, bunu yaatmaya çalyoruz. Benfica ile Napoli maçlarn Cuma günü oynadlar. Biz Cumartesi oynadk. Araya kupa maçlar giriyor. Kupa maçlarna büyük takmlarn daha geç girmesi lazm. Galatasarayn Beiktan Fenerbahçenin kadro yaplar belli. Bunu Beikta takmna gcklk olsun diye yapacaklar yok.

MARONUN BANA HABER GÖNDERD YOK

Bizim Metin Albayrak ile beraber önemli bir ekibimiz var. Transfer raporlar gelince ben de frsat buldukça gidip maç seyrediyorum. Verilmi bir kararmz yok. zleyip analiz ediyoruz sadece. ampiyonlar Liginde gruptan çkp çkmamak transfer politikamz etkiler ama çok deitirmez. Devre arasnda belki forma ans bulamayan oyuncularmz kiraya veririz. Gökhan Töre ile ilgili olarak da söyleyeceim Gökhan bizim oyuncumuz. Eer West Ham almak istemezse takmna dönecek. Bizden herhangi bir talep gitmedi. Bizim kendimizi koullandrdmz yerler yüksek yerler. Oyuncularmzdan da beklentimiz bu büyük kulüpten zevk almalar. Mario Gomezi de çok istemitik ama O tercihini baka kulüpten yana kulland. Marionun bana haber gönderdii falan yok. Konumamz olmad. Gündemimizde de deil.

Ana Sayfaya Git