Güre Spor'a Umut Oldu

Beşiktaş kongre üyesi olan Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin girişimleri üzerine İstanbul'dan getirilen Beşiktaş bayrakları caddelere asıldı. Diyarbakırlılar,Başsavcı Güre ve kent yöneticilerinden efsane Diyarbakırspor’u ayağa kaldırmalarını istiyor.

Haberler 05.06.2017 - 03:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRIN HTYACI VAR

Cumhuriyet Basavcs Gürenin giriimi üzerine dev Beikta bayraklar, Diyarbakr Hakim ve Cumhuriyet Savcs Lojmanlar, Elaz Caddesi Adliye Kava, Seyrantepe Kava ile anlurfa yolu üzerine konuldu. Diyarbakrn sporla özde bir kent olduunun iyi vurgulanmasnn gerektiini belirten Basavc Güre, öyle dedi: Bunun için de Diyarbakr gibi kadim bir kentin insanlarn birbirleriyle buluturacak alanlar açlmaldr. Bu alanlar kurum ve kurulularn yan sra bu ehirde yaayan tüm insanlarn katklaryla oluturulmaldr

DYARBAKIR HAK ETT YERE GELMEL

Süper lig takmlarmzdan Beikta baarl bir sezonun ardndan ampiyonluunu ilan etti. Tüm yurtta olduu gibi Diyarbakrda da Beiktan baars benimsenmeli ve tüm spor takmlarna gönül verenlerin heyecan, sevinçleri ve mutluluklar paylalmaldr. ehrimizin büyük organizasyonlara ev sahiplii yapaca deere, yani hak ettii yere en yakn zamanda gelmesini temenni ediyoruz.

DYARBAKIRLILARIN ÖZLEM DOLU TALEB

Eski bir profesyonel futbolcu olan ve sportif kimlii ile dikkat çeken Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Gürenin bu davran Diyarbakrda akllara ehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan getirdi. Fenerbahçe kongre üyesi ve eski sporcu olan Okkan,spora verdii destekle özellikle Diyarbakrsporun ayaa kalkmasn salam,bata hentbol ve okul sporlar olmak üzere dier spor branlarna salad destekle de Diyarbakrn sporda en iyi dönemini yaamasn salamt. Okkan her defasnda örnek gösteren kentteki sporseverler,sportif kimlikleriyle bilinen Basavc Güre ve kent yöneticilerinden efsane Diyarbakrsporu canlandrmalarn istiyor.

KENTN DYARBAKIRSPORA HTYACI VAR

Basavc Güre ve kent yöneticilerine çarda bulunan sporseverler,Diyarbakr,ülkemizin genç nüfüsa sahip önde gelen kentlerindendir. Büyük bir potansiyel var. Geçmite sporda büyük baarlara imza att ama bugün çok gerilemi durumda. Diyarbakrsporun eksiklii fazlasyla hissediliyor. Bunun kent yöneticileri tarafndan görülmesi ve bir eyler yaplmas gerekiyor. Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Gürenin sporu ne kadar sevdii ortadadr. Ayn ekilde Vali Hüseyin Aksoy,Emniyet Müdürü Tacettin Arslan ve Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillann da sporsever bir kimlikleri olduunu biliyoruz. Böyle bir ortamda efsane Diyarbakrspor yeniden ayaa kaldrlabilir. Diyarbakrn buna çok ihtiyac var. Gelin bu sese ve talebe kulak verin diyoruz. 33 bin seyirci kapasiteli stadmz bitmek üzere. Buraya yeni bir Diyarbakrspor ruhu yakr ifadelerini kullandlar.

Ana Sayfaya Git