Hafta içinde erteleme mesaisi

2.Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Afjet Afyonspor’a 2-0 yenilen Diyarbekirspor, üst üste 4.maçından da galip gelemeyerek kötü gidişini sürdürdü. Amedspor’un ise bay olduğu için hafta sonunda maçı yoktu. Her iki takım da 9 Mart Çarşamba günü erteleme maçlarına çıkacak.

Haberler 07.03.2022 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr profesyonel futbol liglerinde temsil eden takmlar, daha önce kar ya ve olumsuz hava artlar nedeniyle ertelenen maçlarn 9 Mart çaramba günü oynayacak.

2.Lig Krmz Grupta deplasmanda Play-Off hesaplar yapan Afjet Afyonspora 2-0 yenilerek 29 puanda kalan Diyarbekirspor, küme düme tehlikesini yakndan hissetmeye devam etti. Yeil-Krmzl takm, 9 Ekim çaramba günü saat 14.00da balayacak maçta Diyarbakr Stadnda Vansporu arlayacak.

Diyarbekirspor, 13 Mart Pazar günü deplasmanda Etimesgut Belediyesporla kar karya gelecek.

Amedspor, Nazilli Deplasmanna Gidecek

2.Lig Beyaz Grupta hafta sonunu maç yapmadan bay geçiren Amedsporda gözler 9 Mart Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyesporla yaplacak erteleme maçna çevrildi. Kart cezals Mehmet Alaeddinolu ile ara transferde kadroya dahil edilen futbolcularn yan sra sakatl bulunan Anl ahin, bu maçta forma giyemeyecek. Kastamonusporun ligden çekilmesi nedeniyle 13 Mart Pazar günü oynanacak 30.hafta maçlarn maç yapmadan geçecek olan Amedspor,19 Mart Cumartesi günü deplasmanda Zonguldak Kömürsporla karlaacak.

Ana Sayfaya Git