Hakan Kutlu: İkinci yarıya umutla bakacağız

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Bu hafta sonu çok önemli bir deplasmana gideceğiz. Altay takımının da bir çıkışı var. Ama biz orada puanımızı 23’e yükseltip ikinci yarıya daha umutla bakacağımızı düşünüyorum” dedi.

Haberler 26.12.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kutlu, tesislerde gerçekletirilen Altay maçnn hazrlklar öncesinde yapt açklamada, geçen hafta oynadklar Altnordu maçn kazanmak istediklerini ancak baarl olamadklarn belirtti.

Giresunsporda göreve geldii günden itibaren hep yukaryla aradaki puan farkn azaltmak istediklerini söylediini aktaran Kutlu, bunu da aldklar puanlarla baardklarn ifade etti.

Kutlu, hafta sonu zmir deplasmannda Altay ile oynayacaklar maçn çok önemli olduuna da iaret ederek, çok önemli bir deplasmana gideceiz. Onlarn da bir çk var. Ama biz orada puanmz 23e yükseltip ikinci yarya daha umutla bakacamz düünüyorum. Altnordu maçnn ilk yarsndaki oyunumuzdan dersler çkartp ikinci yardaki oyunumuzun üstüne koyarak, taraftarlarmza yeni yl öncesi bir deplasman galibiyeti hediye ederek tatile çkmak istiyoruz diye konutu.

Ara transfer döneminde kadrolarna 3 oyuncu katmay düündüklerini de dile getiren Kutlu, u açklamay yapt: Alternatif olarak transfer etmemiz gereken baz bölgeler var. Oyuncularmzn performansn tam olarak deerlendirdiimizde transfer edeceimiz bölgeleri belirleyeceiz. En fazla 3 belki alternatif oyuncuyla 4ü bulabilir. çok zorlu bir süreçten çkan oyuncu kadromuzu da deitirmek istemiyoruz. Hem fazla getirisi olacan hem de çok fazla ihtiyacmz olduunu düünmüyorum.

Ana Sayfaya Git