Hakkari'de sokak basketboluna yoğun ilgi

Hakkari’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen '3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası' final maçıyla sona erdi.

Haberler 11.06.2017 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkari Valilii bahçesinde balatlan 84 sporcu ve 24 takmn katld turnuvann final müsabakalarn Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Da ve Komando Tugay Komutan Tugeneral Emre Tayanç, l Jandarma Komutan Tugeneral Ferdi Korkmaz, l Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberolu, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Reit Güldal, Türkiye Basketbol Federasyonu l Temsilcisi Yakup Akta ve çok sayda kii izledi.

Oldukça heyecanl geçen müsabaka sonunda Gençler Kategorisinde 1inci olan Yenilmezler Takmnn kupa ve madalyasn l Jandarma Komutan Tugeneral Korkmaz, 2nci Kartallar Takmnn kupa ve madalyasn l Emniyet Müdürü Dilberolu, büyükler kategorisinde 2nci olan Sebra Takmnn kupa ve madalyasn Da ve Komando Tugay Komutan Tugeneral Tayanç ve 2016-2017 Hakkari ampiyonu Tekyurek Takmnn kupa ve madalyasn ise Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak verdi.

Sokak basketlolunu izlemeye gelenler, Hakkarinin bu tür sosyal ve sportif aktivitelere ihtiyac olduunu belirterek, Bu etkinliklerin sk sk yaplmasn istiyoruz. Sayn Valimiz bu konuda gençlere büyük önem veriyor. limizde daha güzel aktivitelerin yaplmasn istiyoruz.Burda çok yetenekli gençler var. Yeterki imkan salansn baaramayacaklar hiç ey yoktur dedi.

Ana Sayfaya Git