Hakkarili kızlar 6-1 lik galibiyeti halay çekerek kutladı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu 2'nci Lig 2'ci grupta mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol takımı, ligin 10'uncu haftasında kendi evinde konuk ettiği Nusaybin Gençlik Kadın Futbol Takımı'nı Aycan Arda'nın attığı gollerle 6-1'lik skorla yenerek grubundaki puanını 23'e yükseltti.

Haberler 06.02.2017 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vangölü Elektrik Datm Anonim irketi (VEDA) Hakkari il Müdürlüünün sponsor olduu Hakkari Gücü Kadn Futbol takmnn maçn, VEDA Hakkari l Müdürü smail Özdemir, VEDA Basn ve Halkla likiler Müdürü Ercak Ksack, VEDA Hakkari Müdür Yardmcs çidem Özdemir ve Basn Halkla ilikiler sorumlusu Aygül çiftçi ile baz taraftarlar izledi. Maçn balangcndan sonuna kadar konuk takmdan daha üstün bir oyun sergileyen Hakkari Gücü Kadn Futbol Takmnn 6 golünü Aycan Arda kaydetti.

6-1LK GALBYET HALAY çEKEREK KUTLADILAR

Hakkari Gücü Kadn Futbol takmna sporsor olan ve takma üzerinde VEDA yazl formalar hediye eden VEDA Hakkari il Müdürü smail Özdemir, maç sonunda takmla hatra resim çekerek kartal iareti yapt. Kadn futolcular 6-1lik galibiyeti hoparlörden çalnan Kürçe müzik eliinde halay çekerek kutlad. Bol bol halay çeken Hakkari gücü Kadn Futbol Takmnda Ligin 10uncu haftasna kadar 66 gol atp gol kral olan Aycan Arda, gol kral olduunu dile getirdi.

Ana Sayfaya Git