Hamzaoğlu: "Amacımız lig başlayana kadar hazır hale gelebilmek"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transferi değerlendirerek, "Kadromuza önemli isimleri kattık, katmaya da devam ediyoruz. Amacımız lig başlayana kadar en hazır hale gelebilmek" dedi.

Haberler 04.09.2020 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Malatyasporda yeni sezon hazrlklar sürerken, Teknik Direktör Hamza Hamzaolu Bolu kampnda kulüp televizyonuna açklamalarda bulundu. Yeni sezona verimli bir ekilde hazrlandklarn kaydeden Hamzaolu, Bolu kampmz sürüyor. Burada verimli bir hazrlk süreci geçiriyoruz. Kadromuzu oluturmaya baladk. önemli isimleri aramza kattk, katmaya da devam ediyoruz. Amacmz lig balayana kadar en hazr hale gelebilmek. Eksik olan mevkiler için yönetimimizin transfer görümeleri devam ediyor. Gayemiz iyi bir kadroyla güçlü bir takm olabilmek. Bu anlamda kampmzn da verimli geçtiini söyleyebilirim diye konutu.

Hamzaolu, kendilerini zorlu bir sezonun beklediini ifade ederek, Bu sezon daha fazla takmla zorlu bir maratona çkacaz. Takmlarn transferde de zor bir süreçten geçtiine ahit oluyoruz. Süreç neyi getirir bilmiyoruz fakat futbolun dinamiklerinin daha destekçi olmas kabul gören bir gerçek. Yeni Malatyaspor için güzel bir sezon olmas adna her eyimizi ortaya koyacaz. Bu gayreti futbolcularmdan da görmek bizi memnun ediyor açklamasn yapt.

Ana Sayfaya Git