Hanili dünya şampiyonu Kick boksçulara ödül

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, dünya Kick Boks Şampiyonası'nda rakiplerini yenerek çeşitli dereceler alıp madalya kazanan dünya ve Avrupa şampiyonu sporcu çocukları makamında kabul ederek altın ile ödüllendirdi.

Haberler 23.11.2017 - 08:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Kick Boks Turnuvasnda, ful kontakt brannda geçtiimiz ay Türkiye ampiyonu olan ve 5 Türkiye ampiyonluu, 3ü Kick boks, 3ü de Muaythai olmak üzere 6 dünya ampiyonluu bulunan aslen Hani ilçesi Anl Mahallesi Nüfusuna kaytl ampiyon sporcular, Hasan, Esmer, Esma ve Sultan Zilan kardeler ile antrenör babalar Abullatif Zilana Bakan Yazcdan destek geldi. Son olarak Macaristann Budapete ehrinde Dünya Gençler Kick Box ampiyonasnda bronz madalya alp, dünya 3üncüsü olarak büyük bir baarya daha imza atan Hasan ve Esmer Zilan Bakan Yazc bir kez daha ödüllendirdi.

Her zaman baarnn destekçisiyiz

Ziyaret esnasnda açklama yapan Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, lçemiz ve ülkemiz adna gurur verici bir tabloyla yine kar karyayz. Sporcularmzn kick boks brannda çok büyük baarlarla ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsil etmeleri takdire ayandr. Geçen Austos aynda Tayland Bankogda katlm olduklar Dünya Gençler Muaythai ampiyonasnda altn madalya alarak büyük bir baar elden eden kick boks ve muaythai sporcular, Türkiye Kick Boks Turnuvasnda da ful kontakt brannda geçtiimiz ay Türkiye ampiyonu olan ve 5 Türkiye ampiyonluu, 3ü Kick boks, 3ü de Muaythai olmak üzere 6 dünya ampiyonluu elde etmeleri bizleri çok gururlandrd. Sorumluluk makamnda olan kamu görevlileri olarak sporcularn destekçisiyiz ve baarl sporcularm her zaman arkasndayz. Hangi branta hangi kategoride olursa olsun baarl sporcularmzn her zaman en büyük destekçileri olarak arkasnda olmaya devam edeceiz. Desteklerimiz devletin imkanlar dorultusunda her zaman devam edecektir. Baarl sporcularmz ve tabi onlarn bu dereceleri elde etmelerinde büyük pay sahibi olan kick boks antrenörü ve ayn zamanda 4 çocuumuzun babalar olan Abdullatif Zilan gönülden tebrik ediyor ve baarlarnn devamn diliyorum dedi.

Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, baarl sporcular altn ile ödüllendirerek uurlad.

Ana Sayfaya Git