Hasan Ali Kaldırım: "Ekip olmaya çalışacağız"

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de iznini tamamlayarak takıma dahil olan Hasan Ali Kaldırım, FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

Haberler 04.07.2018 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Taraftarlarn gösterdii youn ilginin kendilerini mutlu ettiini belirten Hasan Ali, takma fit ve hazr döndüünü vurgulad. Hasan Ali Kaldrm, Sezon sonunda milli takm hazrlk maçlarnda görev aldmz için tatile biraz geç baladk. Bu sebepten dolay da takma biraz geç katldk. Ayn zamanda bu süreçte Damien Comolli ve Phillip Cocu ile irtibat halindeydik. Salk kontrolünün ardndan takm arkadalarmzla bir araya geldik. Damien Comolli ve Phillip Cocu ile tantk. Buraya hazr gelebilmek için de programlarmz tatilde uyguladk. Arkadalarmz uzun bir sürenin ardndan görmek güzel. Yeni bir heyecan ve yeni bir sezon. nallah kazasz belasz sakatlksz bir sezon geçiririz dedi.

TARAFTARLARIMIZIN LGS HEYECANLANDIRIYOR

Yeni sezon için hedeflerinin bir hayli büyük olduunu söyleyen Hasan Ali, Heyecanlyz, yeni bir ekip var. Hedeflerimiz tabii ki büyük. Taraftarlarmzn gösterdii youn ilgi bizleri heyecanlandryor ve mutlu ediyor. tici güç olarak onlar yanmzda görmek istiyoruz. Son yllarda baarya biraz aç kaldk. Bu sene inallah her ey bizim admza güzel geçer ve taraftarlarmz mutlu ederiz. Taraftarlarmzn desteini, kupalarla onlara armaan etmek istiyoruz. Bütün kupalara talibiz. Önümüzde youn bir hazrlk dönemi olacak. Hocamzn sistemini uygulamak için önümüzde 45 hafta var. Bu süreci en iyi ekilde deerlendirip, hazr hale gelmek istiyoruz eklinde konutu.

EKP OLMAYA çALIACAIZ

Yeni teknik direktör Phillip Cocu ile ilgili soru üzerine Hasan Ali, Hocamz futbolculuk döneminden biliyoruz. çok büyük kulüplerde oynam ve çok baarl olmu bir isim. Teknik direktörlük kariyerinde de son derece baarl. PSV Eindhovenda gösterdii baar herkesin malumu. Genç bir teknik adam. nallah Hollandada yakalad baary burada bizimle de yakalayacaktr. Elimizden geleni yapp, iyi bir ekip olmaya çalacaz ifadelerini kulland.

TATLDE KAMP YAPTIK

Tatil dönemini bo geçirmediini belirten 29 yandaki oyuncu, Son 89 gündür futbolcu arkadalarmla birlikte Yunanistann Mikonos Adasnda kamp yaptk. Yanmzda hocamz ve bireysel fizyoterapistlerimiz de vard. Orada güzel bir kamp süreci yaadk. lk defa böyle büyük bir grupla sezon öncesi antrenman yaptm. Kendimi hazr ve fit hissediyorum. Bu antrenmanlarn meyvesini umarm ilerleye süreçte alrm. Bu tür hazrlklar, takmla hazrlk dönemi öncesi iyi oluyor. Sakatlk riskiniz azalyor. Kamp sizin için daha rahat geçiyor dedi

Ana Sayfaya Git