Hatayspor, Trabzonspor deplasmanından puanla dönme amacında

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 18 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Atakaş Hatayspor'un onursal başkanı Lütfü Savaş, Trabzon'dan puanla dönmek istediklerini söyledi.

Haberler 17.12.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sava, EXPO alannda basn mensuplarna, bu hafta lider Trabzonspora kar deplasmanda önemli bir maça çkacaklarn belirtti.

Ligde takmlarnn gösterdii performanstan memnun olduklarn aktaran Sava, Bu hafta önemli bir maç var. Dört büyüklerden biri olan lider Trabzonspor ile oynayacaz. u ana kadar ligde bir defa malubiyetleri oldu. Biz de son dört maçta gerçekten de istediimiz performans sahaya koyamamtk ama en son Altay maçnda takmmz çok eksii olmasna ramen güzel bir oyun sergiledi ve Altay deplasmanndan galibiyetle ayrlp Trabzonspor maçnn hazrlklarna baladk. diye konutu.

Sava, takmlarna güvendiklerini vurgulayarak, Trabzondan en iyi ekilde bir sonuç alp dönmek istiyoruz. En az berabere kalmak istiyoruz. Trabzonspor tabii ki büyük camia, büyük takm, ampiyonluklar var. u anda liderler ama biz de bu ligin fla takmlarndan biriyiz. ifadelerini kulland.

- Avrupaya gitmeyi de istiyoruz

Bu sezon ligi ilk 10da bitirmek istediklerini dile getiren Sava, unlar kaydetti:

Bu yl ilk 10 hedefleyerek lige baladk. u anda ilk 10un içerisindeyiz ama ben de her ne kadar takmla ilgileniyorum, destekliyorum ve sahipleniyorsam da ben de sizin gibi bir taraftarm ve takmmzn ligin en üst ksmlarnda kalmas sizler kadar beni de onurlandrr. u anda ligde üçüncüyüz. Tabii ki ilk 10u hedefledik ama Avrupaya gitmeyi de istiyoruz.

Sava, bir basn mensubunun Katar ekibi El-Arabiye transfer olan Aaron Salem Boupendzann takma tekrar kiralk olarak geri gelmesinin söz konusu olup olmadn sormas üzerine, Boupendza gelecekse buras yuvasdr. Gelir kontrat yapar ve kontratl futbolcumuz olur. diye konutu.

Ana Sayfaya Git