Hayallerime Dalıyorum Yüzmeyi Öğreniyorum!

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor ile Milli Eğitim il müdürlüklerince hayata geçirilen proje ile 800 öğrenci yüzmeyi öğrenecek.

Haberler 08.04.2017 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr-Mardin karayolu üzerinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü Spor Kompleksinde Hayallerime Dalyorum Yüzmeyi Öreniyorum projesinin açl töreni yapld. Vali Hüseyin Aksoy, kentte yeni spor tesislerinin yaplacan, var olan tesislerin de yenileceini belirterek, Büyükehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlnn i birliiyle 46 spor tesisinin Diyarbakra kazandrlacan söyledi.

22 OKULA SPOR TESS

Cazibe Merkezleri Program kapsamnda 22 okula spor tesisi yapldn ifade eden Aksoy, gençlerin sporla ilgilenmesi ve olumsuz alkanlklardan uzak durmas amac tadklarn kaydetti. Birçok alanda önemli çalmalar Diyarbakrda gerçekletirmi olmann mutluluunu yayoruz. diyen Aksoy, olimpik yüzme havuzunun bu yl inaatna balanacan, tesisin gelecek yl Diyarbakrllarn hizmetine sunulacan bildirdi.

800 ÖRENCYE HEDYE

Daha sonra proje kapsamnda yüzme eitimi alacak Nuriye Ak Ortaokulu ve ehitlik lkokulunda okuyan 800 örenciye, içerisinde havlu, terlik, mayo, yüzme gözlüü ve bonenin bulunduu çanta hediye edildi. Törene, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aydn, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir ve örenciler katld.

Ana Sayfaya Git