Haydi Amed!

ŞAMPİYONLUK maratonunda son iki maça odaklanan Amedsypor bugün, deplasmanda başkent takımlarından Hacattepespor'la karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı ekip, mutlaka galibiyet diyor.

Haberler 23.04.2017 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ampiyonluk mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler, pazar günü Ankara deplasmannda oynayaca Hacettepespor maçnn son hazrlklarn tamamlayarak, Ankaraya gitti. Amedsporun hedefinde, deplasmandaki maç kazanarak, ampiyonluk yolundaki rakibi stanbulsporun da puan kaybetmesini beklemek.

MUTLAKA KAZANMALIYIZ

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Taner Takn, ampiyonluk yolundaki en önemli maçlarna çkacaklarn dile getirdi. Üst lige direkt çkma adna telafisi mümkün olmayan bir karlamaya çktklarn ve teknik ekip ve futbolcularla bunun bilincinde olduklarn ifade eden Takn, Bu maç mutlaka kazanmamz gerektiini biliyoruz. Deplasmanda Hacettepe maçn galibiyetle kapatp biz kendi iimizi yapacaz. Öncelikle bu maç düünüyoruz ve bu maça kilitlendik. ampiyonluk yolundaki rakibimiz stanbulsporun malubiyeti bizi hedefimize ulatracaktr. Bu nedenle önce kendi maçmz kazanmalyz. Yarn ligin en rahat takmlar arasnda yer alan Hacettepespor ile deplasmanda karlaacaz. Onlar en rahat ancak bizim için telafisinin mümkün olmayaca bir karlama inallah kazanacaz. Hedefimiz bu maç kaypsz atlatp, ligin son haftasna sorunsuz girmektir. Biz kazandktan sonra stanbulun kaybetmesini bekleyeceiz dedi.

Amedspor dün ölen saatlerinde havayoluyla, Ankaraya gitti.

Ana Sayfaya Git