Haydi Diyarbakır yürüyüşe

Diyarbakırspor’lu taraftarların haksızlıklara ve sahipsizliğe tepki göstermek için düzenleyeceği yürüyüş için valilikten izin çıktı. Yürüyüş için 7’den 70’e kadar tüm taraftarlara çağrı yapılıyor.

Haberler 25.05.2012 - 11:11 Son Güncelleme : 25.05.2012 - 11:11

SAAT 13.00DA BAŞLAYACAK Diyarbakırsporda taraftar dernekleri ve tribün gruplarının ortak bir karar alarak Pazar günü düzenleyeceği yürüyüş için valilikten izin çıktığı açıklandı.

Buna göre Pazar günü saat 13.00da Ofisteki Büyükşehir Belediyesi Konukevi önünde startı verilecek yürüyüş sloganlar,pankartlar ve şarkılar eşliğinde şehrin ana caddelerinde devam edecek. Büyük bir katılımın olması beklenen yürüyüşte hem şaibe kokan Ofspor-Tokatspor maçı protesto edilecek hem de her fırsatta mağdur olduğunu eden Trabzon futbol camiasına tepki gösterilecek. Yürüyüşte ağırlıklı olarak Diyarbakırsporu sahipsiz bırakan kent yöneticileri,siyasiler ile takımın 3.Lige düşmesini önleyemeyen kulüp yönetimine de tepki gösterileceği vurgulandı.

TRABZONA YILDIRIMLI GÖNDERME Bir diğer önemli konu ise Aziz Yıldırım. Şike soruşturmasında tutuklu olan Diyarbakırlı Yıldırıma destek verilirken, aynı zamanda şampiyonluklarının Yıldırım tarafından gasp edildiğini ileri sürerek her fırsatta ağlayan ancak Ofsporun 14 futbolcu ile ligde kalma maçına çıkmasına seyirci kalan Trabzona göndermelerde bulunulacak.

Yürüyüş için hazırlıklar tamamlanma aşamasına gelirken, taraftar grupları 7den 70e kadar herkesi büyük buluşmaya davet ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır