'Hedefim ligde şampiyonluk yaşamak'

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, siyah-beyazlı takımda gelecek sezonki hedefini şampiyonluk olarak açıkladı.

Haberler 27.07.2019 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Avusturyann Salzburg kentindeki Saalfelden kasabasnda kamp yapan Beiktan Alman kalecisi Loris Karius, basn mensuplarnn sorularn yantlad.

Sezon hazrlklarn deerlendiren 26 yandaki kaleci, lk kamp dönemini Rivada geçirdik yaklak 8 gün oras bir tanma, alma dönemiydi. Yeni sezonda oynayacamz oyun eklini örenmek ve bunu uygulamak adna. Burada yaklak 11-12 günlük bir kamp olacak. Burada her gün önemli, çünkü tamamen yeni bir teknik ekiple çalyoruz, Onlarn bizden istediklerini, bizden beklentilerini örenmeye çalyoruz. Bu anlamda burada geçirdiimiz her günün çok büyük bir önemi var. ifadelerini kulland.

Beiktata iki yllk sözlemeye imza attn hatrlatan Loris Karius, Bandan beri niyetim çok açkt. Geçen sezon dönem dönem çok da mutlu olmadm zamanlar geçirdim ancak genel olarak burada mutluyum. imdi yeni bir teknik ekiple çalyoruz, bu benim için çok büyük bir ans. Kesinlikle burada hedefim ligde ampiyonluk yaamak, Avrupa kupalarnda geçen sezon gittiimiz yerden daha ileri noktalara gitmek. Bu konuda kafamda bir üphe yok, gayet açk. eklinde konutu.

Geçen sezon bazen çok kolaya kaçarak oyun kurmaya çalyorduk

Karius, Abdullah Avcnn pas oyununu benimsemi bir teknik adam olduunun hatrlatlmas üzerine, u görüleri paylat:

Geçen sezon oyun plan içerisinde, oyun kurma anlamnda tabii ki böyle bir opsiyonumuz yoktu. Deyim yerindeyse bazen çok kolaya kaçarak oyun kurmaya çalyorduk. Bu sezon farkl opsiyonlar var. Bu benim için de yeni bir durum deil. çünkü Liverpoolda da aa yukar aynyd. Geriden oyun kurma noktasnda benim çok önemli bir rolüm vard. Orada çok aktiftim. Bu benim için çok önemli bir ey, çünkü takma salayacam katky da böylece yükseltmi oluyorum.

Alman kaleci, enol Güne geçtiimiz sezon yaync kurulua yapt açklamada seni eletirmiti. Bu eletiri seni motive etti mi? sorusu üzerine u açklamay yapt:

Buna çok katlmyorum, o benim için yeni bir motivasyon kayna olmamt. Hocann dorudan benimle konumasn tercih ederdim. çünkü 10 aylk süreçte yalnzca 1 kez konutuk. Doru hatrlyorsam 3-2 kazandmz bir maçt, o yüzden biraz da bunun büyük bir mesele haline getirilmesini anlayamamtm. Bunu düünmüyorum artk. Yeni bir dönem var ve bu yeni döneme odaklanyorum.

Ana Sayfaya Git