‘Herkes için Spor’ projesi 23 Eylül’de başlıyor

Avrupa Spor Elçileri toplantısında elçilik alan Ozan Karakuş, 5. kez düzenlenecek olan Avrupa Spor Haftası Başlığı altında ‘Herkes için Spor’ projesi kapsamında etkinliklerin 23 Eylül’de 81 ilde başlayacağını bildirdi.

Haberler 19.09.2019 - 12:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AktifOl temas ile Belçikann bakenti Brükselde Avrupa Parlamento Binasnda gerçekleen Avrupa Spor Haftas Elçiler Toplantsnda Elçiliini Avrupa Birlii Komiseri Tibor Navracsicsden alan Ozan Karaku 5. kez düzenlenecek Avrupa Spor Haftas Bal altnda Herkes için Spor projesi kapsamnda 81 ilde etkinliklerin 23 Eylülde balayacan açklad. 2019 ylnda 5.si yaplan Avrupa Spor Haftas etkinliklerinde Herkes için Spor Federasyonu ile çeitli sportif etkinlikler gerçekletirip 1 milyon kiiyi aktif etmeyi planlyor.

Avrupa Birlii, salkl, kaliteli, uzun ve mutlu yaam için üye ülke vatandalar arasnda spor ve fiziksel aktiviteye katlm tevik etme giriimi olan Avrupa Spor Haftas (European Week of Sports) projesini balatm ve BEACTVE slogan ile yola çkmtr geçtiimiz yllara bakldnda, Avrupa genelinde 40 ülkede 13 milyondan fazla kii bu proje kapsamnda yer almtr.

Ana Sayfaya Git