"Hiçbir maçta Göztepe'nin kaybetme korkusu olmayacaktır"

Göztepe Teknik Direktörü Tuna: "Savunma anlamında zaaflarımız vardı, bunları biraz telafi ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Haberler 22.11.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde 25 Kasm Cumartesi günü Teleset Mobilya Akhisarsporu konuk edecek Göztepenin teknik direktörü Tamer Tuna, savunmadaki sorunlar bir nebze de olsa çözdüklerini söyledi.

Tuna, Urla Adnan Süvari Tesislerindeki antrenman srasnda, AA muhabirine yapt açklamada, geçen hafta deplasmanda oynadklar Bursaspor maçnda iyi bir oyun ortaya koyduklarn, net pozisyonlar yakalamalarna ramen müsabakadan beraberlikle ayrldklarn kaydetti.

Bursaspor karsnda gerçekletirmek istediklerini sahaya yansttklarn aktaran Tuna, Hiçbir maçta Göztepenin kaybetme korkusu olmayacaktr, Bursaspor karsnda da endiemiz olmad. Bunu da iyi yönetebildiimizi düünüyorum. çünkü oyun anlamnda iki haftalk malubiyetten sonra böyle bir geçi sonuçtan daha önemliydi. dedi.

Teleset Mobilya Akhisarsporun d sahada hzl hücumda etkili olduunu belirten Tuna, öyle konutu:

Evimizde, taraftarmzla çok güçlü bir hale dönüebiliyoruz ama baz eksiklerimiz vard. Bunlarn üzerine daha fazla çalma imkan bulduk. Bu üretkenliimiz de Bursaspor maçnda bundan kaynakland. Hala amamz gereken yönlerimiz var. Savunma anlamnda zaaflarmz vard, bunlar biraz telafi ettiimizi düünüyorum.

Tuna, Teleset Mobilya Akhisarspor maçnn ardndan üst üste Kardemir Karabükspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacaklar hatrlatarak, Bunlar da iyi noktaladmzda ikinci yarya daha iyi bir Göztepe ile balayabiliriz diye düünüyorum. Akhisarspor maçn da bu açdan çok önemli bir nokta olarak görüyorum. diye konutu.

Futbolculardan Oscar Scarionenin iyiletiini, Teleset Mobilya Akhisarspor maçna kadar kendisini takip edeceklerini dile getiren Tamer Tuna, Mathieu Peybernesin tedavisinin ise sürdüünü sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git