Hikmet Karaman: Futbolcularım ödülü ve alkışlanmayı hak ediyor

İstikbal Mobilya Kayserispor, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 kaybettiği karşılaşmanın ardından hafta sonu evinde karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hikmet Karaman, futbolcuların güzel bir mücadele örneği gösterdiğini belirterek, ödülü ve alkışlanmayı hak ettiklerini söyledi.

Haberler 23.04.2019 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stikbal Mobilya Kayserispor, Süper Ligin 29uncu haftasnda 3-1 malup olduklar Galatasaray maçnn ardndan, Aytemiz Alanyaspor karlamasnn hazrlklarna balad. Futbolcular antrenmanda snma hareketi, topla yürüme ve savunma-hücum çalmas yapt. Sakatlklar devam eden Bernard Mensah, Umut Bulut, amil çinaz ve Atila Turan antrenmanda yer almad.

KARAMAN: NELER YAPABLRZ DYE BAKMAK STYORUZ

Antrenman öncesi basn mensuplarna açklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, Galatasaray maçn geride braktklarn belirterek, çünkü geçmie dönüp negatiflerle deil, önümüze bakp neler yapabiliriz diye bakmak istiyoruz. Kalan maçlarda neler yapabiliriz diye düünüyoruz. Önümüzde Aytemiz Alanyaspor maç var. Hem Sergen Yalçn, hem ben birbirimizi ve takm tanyan teknik adamlarz eklinde konutu.

SON MAçIMIZDA Y BR MÜCADELE ÖRNE GÖSTERDK

Futbolcularnn maçlarda genel olarak iyi mücadele ettiini kaydeden Karaman, ehri temsil etme yolunda güzel bir karakter ortaya koydular. Son maçmzda 10 kii oynamamza ramen iyi bir mücadele örnei gösterdik. Bu hafta iç kendi sahamzda güzel bir maça çkacaz. Alanyaspor iyi bir takm. Sergen hoca da çok baarl. Taraftarlarmz ölene davet ediyoruz dedi.

EHRN BR BÜTÜN HALNDE DESTEK VERMES GEREKYOR

ehrin önde gelenlerine seslenen Karaman, ehrin büyüklerinin de farkl desteine ihtiyacmz var. Buradan onlara da bir mesaj göndermek istiyorum. Seçim de bitti. Bakanmz ve yönetim kurulumuz gerekli eyleri yapyor ama ehrin artk bir bütün halinde bu futbolcu grubuna destek vermesi gerekiyor. Geldiimiz yeri unutmadk. Göreve geldiimizde 12 puanla sondan ikinci sradaydk. Oradan buralara geldik. Futbolcular müthi mücadele ettiler. Bu mücadele sonunda da hem ödülü hem de alklanmay hak ediyorlar ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git