Hoca arayışı!

Diyarbekirspor'da teknik direktör Taner Öcal'ın görevine son verilmesinin ardından yeni teknik adam arayışları son hız devam ediyor.

Haberler 30.09.2016 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Diyarbekirspor yeni sezona istediği başlangıcı yapamayarak 4 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi ile sadece 4 puan toplayabilmişti.

Yeşil-Kırmızılı ekipte teknik direktör belirsizliği son buluyor. Taner Öcalın Samsunsporla deplasmanda oynanan kupa maçından sonra ayrılmasıyla Muğlaspor maçına alt yapı antrenörü Şehmus Ayın yönetiminde çıkan takımıın yeni teknik direktörün yarın (Cuma) belli olması bekleniyor. Arayışlarda sona gelindiği ifade edilerek yeni teknik direktörün bugün netleşerek yarın kente gelip sözleşme imzalayacağı ve daha sonra takımın başına geçeceği belirtildi.

MURAT YİĞİTER İSMİ

Bu arada son gelen bilgilere göre bir dönem Diyarbakırspor ve Fenerbahçe gibi kulüplerde top koşturan Murat Yiğiterin de ismi Futbol Direktörü olarak gündeme geldi. Yönetimin isimler üzerindeki belirsizliği sona erdirmek için yarın son kararını vermesi bekleniyor.

MALTEPESPOR HAZIRLIKLARINA DEVAM

Bu arada 2 Ekim Pazar günü Seyrantepe Stadında saat 14.30da başlayacak maçta Maltepesporla karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı ekibin hazırlıkları devam ediyor.. Alt yapı teknik heyeti yönetiminde yapılan çalışmalara sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Uğur Bulut dışındaki tüm futbolcular katılıyor.

TUNçUN CEZASI BUGÜN BELLİ OLACAK

Muğlaspor maçında kırmızı kart gören Gökhan Payal ve Tunç Behramın Maltepespor maçında forma giyemeyecekleri belirtildi. Rakibine dirsek attığı gerekçesiyle ek ceza talebiyle de PFDKya sevk edilen Tunç Behramın cezası bugün açıklanacak.

Geçtiğimiz hafta Muğlaspor deplasmanında oynananan karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösteren Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, iki oyuncumuza haksız yere kırmızı kart gösteren,rakip takıma verilmesi gereken kartları es geçen ve penaltımızı vermeyen hakem Tolga Ahmet Kalaycı ile ilgili TFFye ve MHKye şikayette bulunacağı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git