Huzurlarınızda antrenör Burhan Eşer

20 yıllık profesyonel faal futbolculuk yaşantısını geçtiğimiz günlerde noktalayan Burhan Eşer, teknik adamlık kariyerine ilk adımını çok yakından tanıdığı ve sevildiği bir camiada attı.

Haberler 06.07.2023 - 23:18 Son Güncelleme : 06.07.2023 - 23:18

38 yaşındaki futbol adamı, iki sezon önce takım kaptanlığını yaparak şampiyonluk yaşadığı Bodrumsporda A Takım antrenörü oldu.

Eşer, eski hocası İsmet Taşdemirin Yardımcısı ve kulüp antrenörü olarak görev yapacak.

1.Ligde mücadele eden Yeşil-Beyazlı ekibin kamp çalışmalarına dahil olan Eşer, antrenörlükteki ilk deneyimini yaşamaya başladı.

BAŞARILI HOCA İSMET TAŞDEMİRİN YARDIMCISI OLDU

Futbolculukta olduğu gibi teknik adamlıkta da iddialı ve kararlı olan Eşer, kendisine bu imkanı veren teknik direktör İsmet Taşdemir ile Bodrumspor yönetimine teşekkür etti. Eşer,Futbolcu olarak İsmet hocadan çok şey öğrendim. Şimdi de teknik adam olarak kendisinden çok şey öğrenme imkanım olacak. Kendisi Türk futbolu için büyük bir değer. Bana bu imkanı ve güveni tanıdığı için teşekkür ediyorum dedi.

CAMİADA MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Bodrumsporu 2.Ligde şampiyon yaparak 1.Lige çıkaran, geçen sezon da 1.Lig Play-Offunda Play-Off oynatarak tarihi başarılara imza atan başarılı teknik adam Taşdemir, sezon öncesi kampında Burhan Eşerli teknik ekibiyle beraber basına poz verdi.

Bodrumsporun 2.Ligden 1.Lige yükseldiği sezonda başarılı performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Eşerin teknik heyete dahil olması camiada memnuniyetle karşılandı. Sosyal medyada paylaşım yapan Bodrumsporlu taraftarlar, kararı doğru ve yerinde bulduklarını ifade ettiler.

İsmet Taşdemir yönetiminde son yıllarda Türkiye liglerinin en istikrarlı kulübü olarak öne çıkan Bodrumspor, bu sezon da 1.Ligde zirve mücadelesi vermeye hazırlanıyor.

Ana Sayfaya Git