İlahi adalet tecelli edecek

Misli.Com 3.Lig 1.Grup’ta son iki haftaya averajla ikinci sırada giren Diyarbekirspor’un başkanı Turan İlgin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberler 23.04.2021 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ampiyon olmalarn engellemeye yönelik bir kumpas ile kar karya olduklarn belirten lgin, Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceiz. lahi adalet diye bir ey var ve biz onun tecelli edeceine inanyoruz. Sezon bandan beri kirli senaryoya kurban giden en az 10 puanmz var. Buna karn kazandmz tek bir haram puan yoktur. Hodri meydan diyoruz. Bizim de Bucaspor 1928in maçlar da tek tek mercek altna alnarak incelensin, kimin neyi hak ettii görülecektir. dedi.

Kulübün sosyal medya hesaplarnda açklamalarda bulunan Diyarbekirspor Bakan Turan lgin, ampiyon olmalarnn engellenmek istendiini söyledi.

YAANAN MADURYETLER

Bucaspor 1928 kulübü bakan Cihan Aktan bir süre önce yapt açklamalarn ardnda ligde garip olaylar meydana geldiini anlatan lgin,Bucaspor 1928 Bakan Cihan Aktan kulübümüzün baarsn ve emeini gölgelemek amacyla yapm olduu açklamalardan sonra ampiyonluumuzu engellemeye yönelik kumpas dikkat çekiyor. Bu açklamann yapld tarihten sonra mide bulandran ve kafalarda soru iareti brakan gelimeler yaanmakta. En ufak bir olayda ve açklamada bizleri ve baka kulüpleri cezalandran Futbol Federasyonu bu açklamalara sessiz kalmay tercih etti. Artvin Hopaspor ile oynadklar maçn ardnda PKKdan ne kadar para aldnz? diyerek kulübümüzü ve camiamz hedef alan ahlakszca ve çirkin ifadelerinden sonra tüm kamuoyu Bucaspor 1928 teknik direktörünün cezalandrlmasn beklerken Futbol Federasyonunun sadece 1 maç ceza vermesi ceza yerine ödül oldu. Ne gariptir ki bu süreçten sonra Cihan Akta ve Bucaspor 1928 camiasnn sesi kesildi. Daha önce kulübümüzün önünü kesmeye yönelik kampanya balatan bu zihniyet, amaçlarna ulam olacaklar ki artk sesleri çkmyor. dedi.

Ciddi hakem hatalaryla kar karya kaldklarn ve bunlarn da ligin seyrini etkilediini anlatan lgin,

LAH ADALETN TECELLS

Bu süreçte Bucaspor 1928 kulübünün ald sonuçlara ve saha içindeki olaylara iyi bakmak lazm. Rakip takm kalecilerinin yedii garip goller, kafa kartracak ekilde iptal edilen rakip takm golleri, sezon boyunca güçlü takm görünümü çizen takmlarn sahada Bucaspor 1928 kulübüne kar direnç göstermeden yenilmesi. Yine Ofsporla oynadmz maça Süper Ligden düürülen bir hakem verilerek üç penaltmz verilmeyerek bize puan kaybettirilmesi,Malatya Yeilyurt Belediyesporla oynadmz maçta iki oyuncumuza krmz kart verilmesi ve bunun gibi aleyhimizde bir çok maçta verilen hakem kararlar.Bu ve bunun gibi tüm olaylar ortada bir senaryo olduunu, bu senaryodaki amacn da Diyarbekirsporun önünü keserek ampiyonluu altn tepside kar tarafa verilmek olduunu görüyoruz. Diyarbakr ehrinin kaderiyle oynanyor. Diyarbekirspor futbolcular, teknik heyeti, kulüp çalanlar ve en önemlisi taraftarlarmzn hayalleri gasp ediliyor. Koca bir ehir masa ba oyunlarna kurban edilmek isteniyor. Temiz futboldan emek ve aln terinden söz edenler söz konusu Diyarbakr olunca baka rol oynuyor. eklinde konutu.

BZ AMPYON OLACAIZ

Tüm kirli senaryolara ramen ilahi adaletin tecellisiyle ampiyon olacaklarna inandn belirten lgin, bu süreçte ehrin desteini alamadklarn da ifade ederek,Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceiz. lahi adalet diye bir ey var ve biz onun tecelli edeceine inanyoruz. Sezon bandan beri kirli senaryoya kurban giden en az 10 puanmz var. Buna karn kazandmz tek bir haram puan yoktur. Hodri meydan diyoruz. Bizim de Bucaspor 1928in maçlar da tek tek mercek altna alnarak incelensin, kimin neyi hak ettii görülecektir.

Son süreçte bizi en çok üzen olaylardan biri de Diyarbakr ehrinin sahipsiz olmasdr. Maalesef bu kadar kirli bir tezgah ile mücadele ederken,yalnz bamza kaldk ve kimseyi yanmzda göremedik. Karmzdaki takmn ampiyonlua giden her yol mubahtr anlay ile sürdürdüü mücadelede maruz kaldmz hakszl önlemede ehrin desteini alamadk.

Tüm tezgah ve oyunlara ramen inallah bu futbolcu grubu ve teknik heyetimizin anl mücadelesi, taraftarlarmzn da duas bizi hedefe ulatracak. fadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git