İlkay Dortmund’u elinin tersiyle itti

Bundesliga’nın bu sezonki kötü performans sergileyen takımlarından Borussia Dortmund, sözleşmesi 2016 yılının Mayıs Ayında bitecek olan Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmediğini açıkladı.

Haberler 30.04.2015 - 17:16 Son Güncelleme : 30.04.2015 - 17:16

Geçtiğimiz günlerde WAZ gazetesi ve SKY Almanya televizyonunda yer alan haberlerde İlkay Gündoğanın, Premier Lig ekibi Manchester United ya da Manchester Citye transfer olacağı iddia edilmişti.

DORTMUND İLKAYDAN PARA KAZANACAK

Haberde ayrıca, Alman kulübünün, yıldız futbolcunun yerine Bayer Leverkusende forma giyen Gonzalo Castro ile ilgilendiği ileri sürülmüştü. Borussia Dortmund ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan İlkayın transferine kulübünün de sıcak baktığı ve bu transferden 30 milyon Euro kazanacağı belirtildi.

Sporx.comun haberine göre; Borussia Dortmund, İlkay Gündoğanın sözleşme yenilememe kararını aldığını duyurdu.

KLOPPUN KARARI ETKİLEYİCİ OLDU

Sezon sonunda Manuel Pellegrini ile yollarını ayırmayı planlayan Manchester City, teknik direktör Jurgen Klopp için ilk temaslarda bulunmaya hazırlanırken, bir de transfer iddiası geldi.

SAKATLIK SONRASI

Sakatlık sürecinin ardından Dortmundda gösterdiği performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken İlkay Gündoğan için Manchester Unitedın resmen devreye girdiği ancak Kloppun Manchester City ile olan temasının İlkayın rotasını bir anda Citye çevirmesine yol açtığı iddia edildi.

İLKAY, REUS VE HUMMELS CITYYE Mİ?

İlkayı Citye götürmeyi planladığı iddia edilen Kloppun, Reus ve Hummels için de talepkar olabileceği ve Citynin 3 oyuncu için 110 milyon Euroya dayanan bir transfer bütçesi ayırabileceği kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır