İmzalar atılıyor

Amed Sportif Faaliyetler maddi imkansızlık ve sıkıntıları rağmen iç transferde sporcularıyla birbir imza attırdı. Amedspor’da Oğuz Çetinkaya’dan sonra Mansur Çalar, Ercan Çapar, Rıdvan Okuş, Erdi Yokuşlu’ya imzaları tazeledi. Bodrumspor'dan transfer olan tecrübeli defans oyuncu Rıdvan Okuş Boluspor'dan transfer olan genç file bekçisi Erdi Yokuşlu ile devam kararı aldı.

Haberler 08.07.2018 - 12:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MZALAR BRBR HIZLA ATILIYOR

Daha önce Amed Sportif Faaliyetler Kulübü yönetim kurulu kendi resmi sosyal medya üzerinde paylatklar Ouz çetinkaya ile yeniden anlatklarn belirtmiti. Açklamada; Amedspora transfer olduundan beri gösterdii performans ile çok büyük beeni toplanan ve tarafl tarafsz herkesin takdirini toplayan Ouz çetinkaya sonra 4 sezon Amedspor formasn terleten tecrübeli orta saha oyuncusu takmdan ayrld ayrlacak denilen Ercan çapar ile 11 sezondur takmn dinamosu orta saha oyuncusu Mansur çalar ile sözlemeyi tazelerken bir yenileri daha eklendi.

GÜçLÜ BR KADRO OLUTURMAK

Bodrumspordan transfer olan tecrübeli defans oyuncu Rdvan Oku ve Boluspordan transfer olan genç file bekçisi Erdi Yokulu ile devam kararn Amedspor Kulüp Bakan Nurullah Edemenin ofisinde yaplan görüme sonucu kendisini ile yeni sezonda Amedspor için ter dökecekleri imza attklarn ve Edemen Yeni sezonda ise yeni ve güçlü bir kadro ile taraftarlarmzn karsnda olacaz denildi. Amedspor Kulüp Bakan Nurullah Edemenin bu sezonda güçlü bir kadro ile çakacaklarn belirterek taraftarn gönlünün rahat olmasn istedi.

Ana Sayfaya Git