İmzalar atılıyor! İşte Yusuf Erdoğan'ın yeni takımı...

Bordo-Mavililer’in Edin Visca ve Yusuf Erdoğan takası konusunda Başakşehir’le anlaşamaması sonrasında genç futbolcunun rotası Kartal’a döndü. Siyah-Beyazlılar’ın, 24 yaşındaki kanat oyuncusu için Trabzonspor’la el sıkıştığı, transferin imzaya kaldığı bildirildi.

Haberler 19.07.2017 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bordo-Mavililerin Edin Visca ve Yusuf Erdoan takas konusunda Baakehirle anlaamamas sonrasnda genç futbolcunun rotas Kartala döndü. Siyah-Beyazllarn, 24 yandaki kanat oyuncusu için Trabzonsporla el skt, transferin imzaya kald bildirildi.

Teknik direktör enol Günein istei dorultusunda yeni sezon öncesinde alternatifli bir kadro kurmak için çalmalarn yürüten Siyah-Beyazllar, Trabzonsporlu Yusuf Erdoan gündemine almt.

24 yandaki kanat oyuncusu için Bordo-Mavililerle temasa geçen yönetim, Kuzey ekibinin bu oyuncuyu Baakehirli Edin Viscann transferinde kullanmay planladnn ortaya çkmas sonrasnda büyük ok yaamt. Ancak dün taraflar arasnda yaplan görümelerden sonuç çkmamas sonrasnda Yusuf Erdoann ibresi tekrar Kartala döndü.

Taraflar söz kesti

Siyah-Beyazllarn tecrübeli futbolcu için Trabzonspor Bakan Muharrem Ustayla görütüü ve taraflarn bu transfer konusunda söz kestii belirtildi. Bu konuda resmi imzalarn yakn zaman içerisinde atlmas bekleniyor.

Günein de onay tamam

Teknik direktör enol Günein de alnmas konusunda olumlu rapor verdii Yusuf Erdoan, geçen sezon Bordo-Mavililerde çkt 40 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans sergilemiti.

Ana Sayfaya Git