İsmail Kartal: Frey ve Barış'ı kiralamak istiyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe’den Michael Frey ve Barış Alıcı’yı kiralık olarak almak istediklerini söyledi. Takımdan 12 oyuncunun gittiğini belirten Kartal, transferlerin de büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Haberler 16.07.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzurum Yüksek rtifa Kamp Merkezinde Spor Toto Süper Lig hazrlklarn sürdüren çaykur Rizesporda teknik direktör smail Kartal, basn toplants düzenledi. 5 Temmuzda hazrlklara baladklarn 9 Temmuzda Erzuruma geldiklerini kaydeden Kartal, çalmalarn olumlu ve verimli geçtiini söyledi. Transferde çok aceleci davranmadklarn vurgulayan Kartal, stediimiz oyuncular alabilmek için ekibimizle, kulüple beraber en ince ayrntlarna kadar deerlendirip titizlikle devam ediyoruz. Birkaç oyuncu daha gelecektir. Sportif direktörümüz Ylmaz Bal transferle ilgili görümeleri sürdürüyor. Vedat Muriç transferi sebebiyle Fenerbahçeden alnan genç oyuncular Ouz Kaan, Mahsun ve Burak takma katld. El Kabir de takma katld. Eksik bölgelerimizi tamamlayabilmek için transfer çalmalar en hzl ekilde devam ediyor. Transfer kolay bir süreç deil. Faydal olacana inandmz, ekonomik ve Rizesporun sportif baars anlamnda gelecek oyuncular titizlikle belirlemeye çalyoruz. Bu oyuncular takma katabilmek için çok çalyoruz. nallah en ksa sürede oyuncular kadromuza katarak lige en iyi ekilde hazrlanp balamak istiyoruz diye konutu.

FREY VE BARII KRALAMAK STYORUZ

Basn toplantsnda sorular da cevaplandran smail Kartal, Fenerbahçeden Freyin yan sra Bar da kiralamak istediklerini söyledi. Kartal, Freyin oynayp oynamayacana teknik ekip olarak kendilerinin karar vereceini ifade etti.

Takmdan 12 futbolcunun gittiini, buna karlk 7-8 transfer daha yapmak istediklerini anlatan Kartal, u ana kadar 4-5 oyuncu geldi. 7-8 oyuncu daha almak istiyoruz. Bunlarn bazlar direkt takmda oynayacan düündüümüz isimler, dierleri genç ve gelecek için yatrm olarak düündüümüz isimler. Bu oyuncularn alnmasyla ilgili planlama içindeyiz dedi.

DAHA YUKARILARI HEDEFLYORUZ

Yeniden bir takm kurmaya çaltklarn vurgulayan Kartal, unlar söyledi:

Hedefimiz birbirleriyle uyumlu hale gelebilen, sisteme uyacak takm kurma çalmas içindeyiz. Oyuncular takma uyum saladktan sonra Süper Lige uyum salayacak. Rizespor, geçen yl ligi 41 puanla 11inci srada bitirdi. Biz puan ve sralama olarak daha yukarlar hedefliyoruz. nallah güzel, rahat bir sezon geçirmek istiyoruz.

Kartal, Erzurum kampn cumartesi günü Mustafa Denizlinin çaltrd rann Traktör Sazi takmyla yapacaklar maç sonras tamamlayacaklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git