İstanbulspor 9 yıl sonra 1. Lig'de

İstanbulspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğa ulaşarak, 9 yıl sonra TFF 1. Lig'e yükseldi.

Haberler 30.04.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligin 34. ve son haftasnda sahasnda Sivas Belediyesporla karlaan sar-siyahllar, rakibini Muhammed Demirci ve brahim Halil çolakn ikinci yarda penaltlardan att gollerle 2-0 yenerek ampiyonluk ipini göüsledi.

Son olarak 2007-2008 sezonunda 1. Ligde mücadele eden stanbulspor, 2014-2015te yükseldii 2. Ligdeki ikinci sezonunda ampiyonluk sevinci yaad.

- ampiyonluk kupasn ald

stanbulspor, maçtan sonra düzenlenen törenle kupasn ald.

Saha ortasna kurulan kürsüye teknik heyet ve futbolcular, isimleri okunarak tek tek çarld. Futbolcular ve teknik heyet madalyalarn aldktan sonra ampiyonluk kupasn takm kaptan Yalçn Klnç havaya kaldrd.

Büyük sevinç yaayan futbolcular, uzun süre sahann içinde aileleri ve taraftarlarla ampiyonluu kutlad.

- Saraliolu: ampiyonluu stanbula armaan ediyorum

stanbulspor Kulübü Bakan Ecmer Faik Saraliolu, yaadklar ampiyonluu bütün stanbula armaan ettiini söyledi.

Kupa töreninden sonra açklamalarda bulunan Saraliolu, ampiyonluumuz bütün stanbula armaan olsun. Sporcularmz alnndan öpüyorum. Önümüzdeki sezon daha ileri gideceiz. Kupay stanbulda almamz da iyi oldu. Futbolcularmz da aileleriyle yaam oldu sevinçlerini. ifadelerini kulland.

stanbulsporun kaptan Yalçn Klnç da büyük bir mutluluk yaadklarn dile getirerek, Anlatlamayacak, tarif edilemeyecek bir duygu yayoruz. ki senedir inanlmaz çalyoruz. Allah bize nasip etti. nallah Süper Lige kadar devam edeceiz. diye konutu.

- Selami Altnok maç izledi

Emniyet Genel Müdürü Selami Altnok karlamay protokol tribününden takip etti.

Altnok, maç eski çileri Bakan Mehmer Aar ve stanbulspor Kulübü Bakan Saraliolu ile izledi. Altnok ve Aara isimlerinin yazl olduu stanbulspor formas da hediye edildi.

Ana Sayfaya Git