İzmir Valisi olaya el attı!

Altınordu'nun minik futbolcularının çalışma yaptığı antrenman sahasındaki alkollü kişilerin çıkarılması için İzmir Valiliği çalışma başlattı.

Haberler 27.07.2016 - 18:00 Son Güncelleme : 27.07.2016 - 18:00

Altınordunun minik futbolcularının çalışma yaptığı antrenman sahasındaki alkollü kişilerin çıkarılması için İzmir Valiliği çalışma başlattı.

PTT 1inci Ligdeki Altınordunun 7-14 yaş futbolcularının antrenmanlarını yaptığı Yeşilyurttaki Sait Altınordu Tesisleri önündeki alkollü kişilerden rahatsız olan veliler bunun önlenmesi için imza toplayarak İzmir Valiliğine dilekçe ile başvurdu. Konuyu İzmir Valisi Erol Ayyıldıza anlatan Gençlik Geliştirme Sorumlusu Zafer Bilgetay, yöneticiler Gizem Kaleli, Gökhan Göktürk ve Ali Ergöçmezden oluşan Altınordu heyeti, Ayyıldızdan tam destek aldı.

Velilerin ve mahalle sakinlerinin 1224 imzalı dilekçesini ve bölgede çekilen fotoğrafları inceleyen Vali Erol Ayyıldız, Sorun emniyet tedbirleriyle bir yere kadar çözülür. Kesin çözüm bu alanın Altınordu tarafından kullanılmasıyla olur dedi. Vali Ayyıldız, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunçu arayarak alandaki emniyet tedbirlerinin acilen alınmasını ve bu alanın kulübe tahsisi için Karabağlar Belediyesi ile temasların başlamasını talep etti.

Bu bölümle ilgili projeleri olduğunu belirten Zafer Bilgetay, Vali Erola çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür etti.

Ana Sayfaya Git