Jani Atanasov: Kendimi evimde gibi hissettim

Bursaspor'un genç oyuncusu Jani Atanasov, yeşil-beyazlı taraftarların Türkiye'nin en iyisi olduğunu söyleyerek, "Bana defalarca ulaştılar, onlar sayesinde kendimi evimde gibi hissettim. Sahada oynadığım zaman bütün yüreğimi ortaya koyuyorum" dedi.

Haberler 23.10.2019 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursasporun 19 yandaki Kuzey Makedonyal genç oyuncusu Jani Atanasov, akam antrenman öncesinde açklamalarda bulundu. Son olarak iç sahada kazanlan Cesar Grup Ümraniyespor maçn deerlendiren Atanasov, Bu maçn zor olacan biliyorduk. Buraya gelmeden önce de liderdiler. Bu maça iyi hazrlanmtk, rakibimizin nasl bir takm olduunu biliyorduk. Belki sahada en iyisini yapamadk ama tanrya ükretmemiz lazm, 2 dakikada 2 gol atp kazanmasn bildik eklinde konutu.

MLL TAKIMDAN GOLLERYLE DÖNDÜ

Ülkesinin U21 Milli Takmnda da ter döken ve Karada deplasmanda 2-1 yendikleri maçta 2 golün de sahibi olan Jani Atanasov, buradaki performansn deerlendirerek Uzun süredir milli takmda oynuyorum. Gol atmak önemli deil, ülkem için oynamak büyük bir zevk. çok küçük bir ülkeyiz. Ülkemi daha iyi yerlere tamay, daha iyi yerlerde mücadele etmeyi istiyorum diye konutu.

SAHADA BÜTÜN YÜREM KOYUYORUM

Taraftarn kendisinde ayr bir yeri olduuna iaret eden genç oyuncu, Bana defalarca ulatlar, onlar sayesinde kendimi evimde gibi hissettim. Taraftarmz, Türkiyenin en iyi taraftar. Onlara teekkür etmek istiyorum. Benim de nasl bir insan olduumu biliyorlar. Bursasporu ve Bursa ehrini çok seviyorum. Sahada oynadm zaman bütün yüreimi ortaya koyuyorum ifadelerini kulland.

KRALIK GELMEK LE 3 YILLIK GELMEK ARASINDA çOK FARK VAR

Geçtiimiz sezon ile bu sezon arasndaki arasndaki deiime yönelik gelen soruyu ise Atansov, çok fazla bir ey söylemek istemiyorum, geçen sene çok fazla kiralk oyuncu vard. Onlar hakknda kötü bir ey söylemek istemiyorum ama kiralk gelmek ile 3 yllk imza atarak gelmek arasnda çok büyük farklar var. Burada bir eyler baarmak, bir eyler elde etmek, istemekle çok fark var. Kiralk olduunuzda baarl olmaktan farkl bir hedefe doru gidebiliyor. Bu sene ayn zamanda çok genç oyuncumuz var, Bursasporda üst seviyede oynamak istiyorlar. Hepimiz kendimizi göstermek zorundayz açklamalarnda bulundu.

Ana Sayfaya Git