Jeremain Lens: Büyük maçları oynamayı hepimiz seviyoruz

Beşiktaş'ın Hollandalı sağ açığı Jeremain Lens, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili, “Bu tip maçları diğer maçlarla kıyaslayamazsınız.

Haberler 10.03.2020 - 12:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Takm olarak her birey hazr durumda. Büyük maçlar oynamay hepimiz seviyoruz. Ben de Türkiye kariyerimde henüz Galatasaray deplasmannda kazanamadm. Ben de bu ilki yaamak istiyorum dedi.

Süper Ligin 26nc haftasnda derbi maçta deplasmanda Galatasaraya konuk olacak Beiktata hazrlklar bugün yaplan antrenmanla balad. Siyah-beyazl ekibin Hollandal futbolcusu Jeramain Lens, antrenman öncesinde basn mensuplarna açklamalarda bulundu. Son haftalarda takm olarak daha iyi performans gösterdiklerini belirten Jeremain Lens, Takm olarak son birkaç haftadr gerçekten çok iyi performans gösteriyoruz. Bu iyi performanslarda; topa daha çok sahip oluyoruz. Pozisyon says gözle görülür ekilde artt. Burada sadece bireysel anlamda deil, takm olarak da doru iler yapyoruz. Özellikle topa sahip olma, daha çok frsat yakalama konusunda gözle görülür bir geliim kaydettik. Daha çok pozisyona girip, daha çok gol atarsak beni daha çok mutlu edecektir. Kiisel performansmn iyi olduunu düünüyorum. imdi yapmamz gereken bunu devam ettirmek ifadelerini kuland.

HOCA NEREDE GÖREV VERRSE, ELMDEN GELENN EN YSN YAPMAYA çALIIYORUM

Sezon içinde sa bek olarak görev almasyla ilgili de deerlendirmede bulunan 32 yandaki oyuncu, Dorusunu söylemek gerekirse en sevdiim pozisyon deil. Ancak burada önemli olan hocann karar. Hoca bana nerede görev verirse, orada görev alp, ihtiyac karlamaya çalyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalyorum. Oynadmz sistemde beklerin hücuma çkma ans çok yüksek. Ben de hem savunmada hem de hücumda doru ileri yapmaya çalyorum. Son maçta bence bunun güzel bir örnei oldu eklinde konutu.

TAKIM DAHA YUKARI GTTKçE BENM DE PERFORMANSIM ARTIYOR

Takm olarak iyiye gittiklerinde kendisinin performansnn da arttnn altn çizen Lens, Sergen hoca ile olan ilikimiz dier teknik direktörlerle kurduum ilikiden çok da farkl deil. Takm daha yukar gittikçe benim de performansm artyor. Taraftara hak veriyorum. Beni eletirdikleri dönemlerde hakllard. Belki yeri gelir yine eletirirler. Ama u anda mutluyum. Oynadm oyundan keyif alyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalyorum. Bunu gollere, asistlere yanstrsam çok daha mutlu olurum diye konutu.

HERKES BENDEN DAHA YÜKSEK BR PERFORMANS BEKLYOR

Baz dönemlerde gösterdii performans sebebiyle eletirildii hatrlatlan Lens, Burada özel bir sebep yok. Bunu her oyuncu için söyleyebilirsiniz. Bazen oyuncular baz dönemlerden daha iyi performanslar daha farkl performansla ortaya koyabilirler. Bu oynanan oyunun ekliyle de ilgili olabilir. Daha önceki takmlarda, daha farkl oyun ekillerinde oynadm. Ama artk 3 sene öncesine doru gidip, geriye doru bakmyorum. unu anlayabiliyorum. Herkes benden daha yüksek bir performans bekliyor. Daha çok gol atmam, daha çok asist yapmam bekliyor. Ben de elimden geldii kadar bunu yapmaya çalyorum. Umarm bunu daha yüksek bir katkyla ortaya kayabilirim dedi.

BÜYÜK MAçLARI OYNAMAYI HEPMZ SEVYORUZ

Futbolcular olarak büyük maçlar oynamay sevdiklerini belirten Hollandal futbolcu, Hazrlanmak için önümüzde 1 hafta var. Tabii ki büyük bir maç. Bu tip maçlar dier maçlarla kyaslayamazsnz. Takm olarak her birey hazr durumda. Büyük maçlar oynamay hepimiz seviyoruz. Ben de Türkiye kariyerimde henüz Galatasaray deplasmannda kazanamadm. Ben de bu ilki yaamak istiyorum ifadelerini kulland.

BZM YAPMAMIZ GEREKEN KEND MAçLARIMIZI KAZANMAK

Dier takmlarn oynayaca maçlara deil, kendi oynayacaklar karlamalara bakmalar ve bunlar kazanmalarn gerektiini vurgulayan deneyimli oyuncu, u anda ampiyonluk yarnda her ey mümkün. u anda Baakehir önde görünüyor. 2 hafta önceye baktnzda Sivasspor ve Trabzonspor öndeydi. Burada bizim yapmamz gereken kendi maçlarmz kazanmak. Maç maç gitmek. Biz kalkp, öyle bir cümle kuramay 2-3 maç kazanrsak kesinlikle zirveye çkacaz, diyemeyiz. Her ey çünkü çok açk. Bu hafta Galatasaray ile oynarken, Trabzonspor da Baakehir ile oynayacak. 1-2 hafta içinde baka bir durum ortaya çkabilir. Bizim yapmamz gereken kendi maçlarmz kazanmak eklinde konutu.

BÜTÜN ODAIM BEKTA

Hakknda çkan transfer haberlerine de deinen Lens, sözlerini öyle noktalad:

Tabii ki de her oyuncu bu tip eyleri düünür. Ben Beiktan futbolcusu olduum sürece Beiktaa nasl katk salarm, ona odaklanrm. Baka eyler düünmem. Burada devam eden bir sözlemem var, Beiktan oyuncusuyum. Tüm odaklanmam da bu ekilde.

Ana Sayfaya Git