Judocular Ankara yolcusu

Diyarbakırlı judocular Ankara’da yapılacak Ümitler Kadın-Erkek Milli Takım seçmelerine katılmak üzere yola çıktı. 1-3 Temmuz tarihleri arasında Ankara‘da yapılacak seçmelere, Diyarbakır adına 3 erkek sporcu yer alacak.

Haberler 28.06.2021 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Judo Federasyonu Eitim Kurulu Üyesi ve Milli Takm Antrenörü Osman Gökcül, konuya ilikin yapt açklamada, tüm dünyay etkisi altna alan Covid 19 pandemisi nedeniyle yaklak 16 aydr herhangi bir judo müsabakasnn Türkiyede yaplmadn söyledi. Gökcül, spor müsabakalarna uzak olmann ne kadar zor olduunu yaadklar salgnla örendiklerini belirtti.

ANKARA YOLCUSU

Gökcül, uzun bir aradan sonra Milli Takm seçmelerinin yaplmasnn hem kendileri hem de sporcular için oldukça önemli olduunu ifade ederek, Ankarada yaplacak seçmeler bizim açmzdan oldukça önemlidir. Diyarbakr bölgemizi 3 erkek judocumuzla temsil edeceiz. 50 kiloda Recep Ok ve Mehmet çelik, 60 kiloda ise Mustafa Efe Alphan ile Milli Takm seçmelerine katlacaz. Bu seçmektedir baarl olanlar Ümitler Avrupa ampiyonasnda ülkemizi temsil edeceklerdir. Bizlerde pandemiye ramen antrenmanlarmz aksatmamaya çaltk. Salonlar kapannca evde çalmalara devam ettik. Elimizden geldiince çalmalarmza ara vermemeye özen gösterdik. Kstl imkanlarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çaltk. Milli takm seçmelerinde ilimizi en güzel ekilde temsil edeceimize inanyorum dedi.

Ana Sayfaya Git