Kadın futbolcular sahayı kardan temizledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3'üncü Ligi 8'inci grupta mücadele eden Muş Alparslan Spor Kulübü oyuncuları, kar yüzünden futbol sahasında antrenman yapamayınca, Kulüp Başkanı İzzet Kandemir ile kar temizleme çalışması yaptı.

Haberler 19.12.2016 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbolcu kzlar, küreklerle 75 santime ulaan kar temizleyerek, ehir stadnn bir bölümünü antrenman yaplabilecek hale getirdi. Spor salonlarnn dnda da antrenman yapmalar gerektiini belirten Bakan zzet Kandemir, Muta bir metreye yakn kar var. Krla kapl sahada antrenman yapabilmek için bir bölümünde temizlik yapmak zorunda kaldk. Kadnlar liginde bir yere varabilmek ve kzlarmz bir yerlere kazandrabilmek istiyoruz. stiyoruz ki Mu geri kalmasn. Hep birlikte bir yerlere varalm. Kzlarmz, gençlerimiz sporla urasn ki baka bir eylerle uramasn diye konutu.

SAHAYI KENDLER TEMZLED

Kar temizleme çalmasna katlan futbolculardan Hazal çetin, statda kendilerine bir antrenman alan oluturduklarn ifade ederek, Birçok zorluk ve imkanszla ramen futboldan vazgeçmeyeceiz. Düzenli antrenman yapabilmek için küreklerle ar temizlii yaptk. Yaklak 3-4 saatte bize göre bir yer açabildik. Aslnda iyi de bir antrenman oldu. Halkmzdan isteimiz erkeklere olduu gibi biz kadn futbol takmna destek versinler dedi.

Futbolculardan Arzu Krdar ise Bana göre en güzel ey spor yapmak. Futbol için tüm zorluklara göüs gerdik. Kar temizlii bizim için çok da zor deil. Amacmz Muu ve takmmz üst noktalara tamak. Kar, çamur da olsa biz takmmz brakmak istemiyoruz. Zor artlarda mücadele ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git