Kadro zafiyetine rağmen çıkışta!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yer alan ve son yılların en kötü sezonunu yaşayarak ilk kez şampiyonluk ve play-off yarışının uzağında kalan Diyarbekirspor, kadro zafiyetine rağmen son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Bu sezondaki 5. teknik direktör olan Özcan Gökçeoğlu, başarılı bir grafik çiziyor.

Haberler 25.04.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Birçok oyuncunun ayrlmas nedeniyle maçlarda 18 kiilik kadroyu dolduramayan Diyarbekirspor, buna ramen son üç maçnda 7 puan toplad. Bu sezon göreve gelen 5. teknik adam olan Özcan Gökçeolu ile baarl bir grafik çizen Diyarbekirspor, son üç maçnda kendi sahasnda Karacabey Belediyespor ve Mulasporu 2-1lik sonuçlarla yenip deplasmanda Ankara Adliyesporla 0-0 berabere kald. Diyarbekirspor, kalan iki maçnda bu pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon ve son hafta Diyarbakrda Fatsa Belediyesporla kozlarn paylaacak. Bu maçlar ligde kalma mücadelesi veren rakip takmlar için önem tayor.

Diyarbekirsporun geride kalan 32 maçta en golcü ismi Aykut çift oldu. Geçen sezonu 10 golle tamamlayan Aykut, bu sezon da u ana kadar rakip alar 10 kez havalandrmay baard. Son olarak 2-1 kazanlan Mulaspor maçnda 2 gol atarak galibiyette pay sahibi olan Aykut, skntl geçen sezonda golleriyle takm srtlad.

Ana Sayfaya Git