Kaplan bıraktı

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde görevden alınan teknik direktör Mustafa Kaplan, kırmızı-siyahlı kulüple para konuşmadığını ve tazminat talebinin olmadığını belirtti.

Haberler 30.10.2019 - 01:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakent temsilcisinin internet sitesinde açklamalar yer alan Kaplan, Gençlerbirlii camiasnn bir parças olduu için gurur duyduunu kaydetti.

Gençlerbirlii camiasna daha fazla zarar vermek istemediini aktaran Kaplan, Yaklak be aylk beraberliimizin bugün itibariyle son bulduunu üzüntüyle bildirmek isterim. Ben ve ekibimin tek gayesi Gençlerbirliini hak ettii yerlere getirmek oldu. Bazen çok istersiniz ve baary salamak adna fedakarlklar yaparsnz ama olmaynca olmaz. Bu yüzden de ne deerli Gençlerbirlii camiasna ne de kendi kariyerime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Ben, her zaman bu güzide camiann bir parças olmaktan gurur ve kvanç duymaya devam edeceim. ifadelerini kulland.

AYRILMANIN NEDENLER

Kulüpten ayrlmak için tazminat talep etmediini vurgulayan Mustafa Kaplan, Geçmiten bugüne kulübümüz için yaptklarm, kulübümüze kattm deerlerle gurur duyarak camiamzdan ayrlyorum. Gençlerbirlii isminin olduu yerde ne gelirken ne de giderken asla para konumadm ve tek bir kuru tazminat talebim olmad. eklinde görü belirtti.

Mustafa Kaplan, bakan Murat Cavcav, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, Gençlerbirlii taraftar ve kulüp çalanlarna teekkür ederek açklamasn tamamlad.

Ana Sayfaya Git