Karın yağmadığı Muş Ovası’nda futbol maçı

Muş’ta geçen yıl kar kalınlığının 4 metreyi bulduğu ovada, bu sene köy çocukları çamurlu zeminde futbol maçı yapıyor.

Haberler 23.01.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korkut ilçesine bal Güven ve Balkr köyünde yaayan 14-18 ya aralndaki çocuklar, geçen yl ayn zamanda 4 metre kar yann bulunduu Mu Ovasnda dostluk maç yapt. Bu yl kar yann olmayn frsat bilen köylü çocuklar, kara lastikleriyle futbol oynamann sevincini yaadlar. Dostluk maç için Güven köyündeki arkadalarn Balkr köyüne davet eden çocuklar, güneli havann tadn çkardlar.

ki köy arasnda yaklak 3 kilometre mesafe olduunu ifade eden çocuklar, bu mevsimde burada top oynamann hayal olduunu söylediler.

Güven köyünden maç oynamak için geldiini ifade eden Kadir Yldz ise, Geçen yl bu sahada 6-7 metre kar yamt. Bu sene hava güneli o yüzden dostluk maç yapmaya geldik. Dar geçen seneye göre daha güzel. Dostluk maç için buradayz. Güven köyü 14-7 önde dedi.

Galatasaraydan destek bekliyoruz

Galatasarayl olduunu, krampon ve forma destei beklediklerini ifade eden Kadir Yldz, Galatasaraydan forma ve krampon istiyoruz. Köylerimiz arasnda dostluk maç yapyoruz. Kramponumuz olmad için kara lastiklerle oynuyoruz. Galatasaray çok seviyoruz ifadelerini kulland.

u anda ovada kar olmadn hatrlatan Yakup Özdemir ise, Arkadalarla birlikte dostluk maç yapyoruz. Bugün burada kar olmamas sebebiyle maç yapyoruz. Havann güzel olmasndan yararlanyoruz, dostluk maç yapyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git