Karşıyaka’da Mesut Toros sözleşme uzattı

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka’da Teknik Direktör Mesut Toros, iki yıllık yeni sözleşme imzalayarak yuvada kaldı.

Haberler 27.06.2019 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Basketbolda Ufuk Sarcaya imza attran Karyaka, futbolda mevcut teknik direktörünü brakmad. Geçtiimiz sezon takmn bana geçen ve son srada ald yeil-krmzllarda Play-Off oynama baars gösteren Mesut Toros, Bakan Turgay Büyükkarcnn da katld imza töreninde kendisini 2 yllna yeil-krmzl takma balayan yeni sözlemeye imza att. Birçok TFF 2. Lig takmndan teklifler almasna ramen Karyakada kalan deneyimli teknik adam, yola zmir ekibinde devam ettii için çok mutlu olduunu söyledi. Toros, Geldiimiz günden bu yana çok özverili bir çalmayla iyi bir birliktelikle Karyakay hak ettii yere getirmek için mücadele ettik. Geçen sezon takmmz Play-Offa kadar tadk. 2. Lige çkma ansmz vard ancak zorlu Play-Offta baaramadk. Oyuncularmz armaya yakacak büyük bir sava verdiler. Geride kalan sezonda ampiyonluk yaamasak da olumlu geçirerek daha iyi baarlar adna güven tazeledik dedi.

çok çalmaya devam edeceiz

Karyakann mücadele ettii her branta hedefi olduunun altn çizen deneyimli teknik adam, Lig bittikten sonra birçok teklif aldm. Bu tabi beni mutlu etti ancak ben bu teklifleri Karyaka ile yakaladm birliktelikten sonra aldm. Karyakada çok mutlu ve huzurluyum. Karyakann hayalleri ve hedefleri hiçbir zaman bitmez. Önümüzdeki sezon da çok iyi çalarak Karyakay hak ettii yerlere tayacaz. Geçen sezondan sonra beklentiler yükseldi. Tüm hedefimiz lige iyi bir balangç yapmak. Karyakay hak ettii yere hedefe tamak için her eyi yapacaz. Bunun için de çok çalmaya devam edeceiz ifadelerini kulland. Toros ayrca takmdan ayrlmak isteyen oyuncu olmadn ancak birkaç isimle ilerleyen günlerde baz isimlerle yollarn ayrlacan sözlerine ekledi.

Baarl olacandan üphemiz yok

Karyaka Bakan Turgay Büyükkarc ise Mesut Toros idaresinde baarl günler göreceklerini savundu. Büyükkarc, Geçen sezonun banda takma çok güvendiimi defalarca söylemitim. Mesut hocann gelmesiyle takma olan güvenim birkaç kat daha artt. Yönetim olarak uzun süreli birlikteliklerden yanayz. çok güzel bir sezonu geride braktk. Kan ve mantk uyduu zaman baarlara imza attmz gördük. Mesut Toros ve Karyaka arasnda Kan ve mantk çok iyi uyuyor. O yüzden hocamzla 2 sene daha anlama yapmaktan dolay çok mutluyuz. Sözleme 2 yllk ama daha üst liglerde birlikteliimiz devam edecek. Hzl bir imza töreni yaptk çünkü hocamz hemen ie koyulmak istedi. Hocamzn baarl olacandan hiç üphemiz yok diye konutu.

Ana Sayfaya Git