Karagümrük'te tek hedef 3 puan

Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 36. haftasında Göztepe’yi ağırlayacak. Kırmız-siyahlılar, ligde yakaladığı 4 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Haberler 07.05.2022 - 01:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul (HA) - Fatih Karagümrük, Süper Ligin 36. haftasnda Göztepeyi arlayacak. Krmz-siyahllar, ligde yakalad 4 maçlk yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Spor Toto Süper Ligin 36. haftasnda Fatih Karagümrük, yarn saat 16.00da Göztepeyi konuk edecek. Süper Ligde son 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Karagümrük, rakibini malup ederek yenilmezlik serisine devam etmek istiyor. stanbul temsilcisi, ligde 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 malubiyet ile toplad 53 puanla 7. srada yer alyor. Ligden dümesi kesinleen Göztepe ise 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 21 malubiyet ile ald 28 puanla 19. basamakta bulunuyor.

Süper Ligde 12. randevu

ki ekip, Süper Ligde daha önce 11 kez kar karya geldi. Karagümrük 4, Göztepe 2 kez sahadan galip ayrlrken, 5 müsabaka da berabere sonuçland. Söz konusu maçlarda stanbul temsilcisi 11 kez fileleri havalandrrken, zmir ekibi de rakibine 9 gol ile karlk verdi. Sezonun ilk yarsnda zmir Gürsel Aksel Stadyumunda oynanan müsabakay Karagümrük 1-0 kazanmt.

Pesic, gol krall peinde

Fatih Karagümrükte Aleksandar Pesic, Süper Ligin gol kral olma yolunda emin admlarla ilerliyor. Sezon banda srailin Maccabi Tel Aviv takmndan kadroya katlan Srp oyuncu, bu sezon Karagümrük formasyla çkt 28 Süper Lig müsabakasnda 14 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Sakatlk dönemini atlatarak gollerine devam etmeye balayan 29 yandaki oyuncu, sezonu gol kral olarak bitirmek istiyor.

Fenerbahçe maç öncesi 3 futbolcu ceza snrnda

Karagümrükte Aleksandar Pesic, Lucas Biglia ve Salih Dursun sar kart ceza snrnda bulunuyor. Bu oyuncular Göztepe karsnda kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçnda forma giyemeyecek.

Düdük Mustafa Kürad Filizde

Atatürk Olimpiyat Stadyumunda yarn saat 16.00da balayacak karlamay Mustafa Kürad Filiz yönetecek. Filizin yardmclklarn Mustafa Sönmez ve Selahattin Altay yapacak. Müsabakann dördüncü hakemi Abdullah Bura Taknsoy olacak.

Ana Sayfaya Git