Karakoç kardeşlik turnuvasında final

Yenişehir Kaymakamlığı ile Belediye'nin organize ettiği, 12 mahalle takımının yer aldığı "Karakoç Kardeşlik" futbol turnuvasında, finale gelindi. Haftasonu, Yenişehir Belediyesi'nin Çınar yolu üzerindeki fidanlığında Elvendi ve Karakoç futbol takımları, final maçı yapacak.

Haberler 31.01.2020 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sportif faaliyetlere önem veren Diyarbakrn merkez Yeniehir lçe Kaymakaml ile Belediye Bakanlnn organize ettii, mahalleler aras Karakoç Kardelik Turnuvasnda finale gelindi. Haftasonu Endülüs Ligi ad verilen turnuvada Elwendi ve Karakoç Mahallesi futbol takmlar final maçna çkacak.

12 TAKIM KATILDI

Yeniehir Belediyesine ait Diyarbakr çnar karayolu üzerinde bulunan Yeniehir Spor Kompleksi sahasnda, yaklak iki ay önce start verilen Endülüs Futbol Ligi ad verilen Karakoç Kardelik turnuvasna 12 Mahalle takm katld. Karakoç, Elwendi, Hatunye, Krmasrt, Karacada, Karakoyu, Geli Buka, Kurtkaya, Köbük, Yunus Emre, Ovaba ve Ortaar mahallelerinin gençlerinden oluan takmlar lig üsülü maç yapt. Puan ve karlkl maçlar yaplan turnuva büyük bir çekimeye sahne oldu.

TURNUVA MAçI

Turnuvada sona gelinirken, final maç Cumartesi günü saat 13.30da Yeniehir Belediyesi Spor kompleksinde yaplacak. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikçinin de hazr bulunaca final maçnda, kazanan takma Endülüs Ligi ampiyonu olarak, kupa verilecek. Turnuvada baar gösteren dier takmlara da, Kaymakamlk ile Belediye tarafndan, çeitli hediyeler sunulacak.

Ana Sayfaya Git