Karatecilere malzeme yardımı

Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu "Sporu, sporcuları ve gençleri sahipleneceğiz" dedi.

Haberler 26.06.2019 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye ampiyonasna katlacak Diyarbakrl karatecileri çalma yaptklar salonda ziyaret eden merkez Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, hem malzeme yardmnda bulundu hem de izleyecekleri spor politikasyla ilgili mesajlar verdi.

Diyarbakrn merkez Balar ilçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 27-30 Haziran tarihleri arasnda Gaziantepte yaplacak Türkiye Ümit Genç U21 Karate ampiyonasnda mücadele edecek olan Diyarbakrl sporcular antrenman yaptklar spor salonunda ziyaret etti. Sporcularn durumu hakknda antrenör Mehmet Yazardan bilgi alan Bakan Beyolu, daha sonra Türkiye ampiyonu Sena Kzlaslan ile mini maç yapt. Gaziantepteki Türkiye ampiyonasnda baarl olmalar halinde ekim aynda yaplacak dünya ampiyonasnda milli takm çats altnda mücadele edecek olan sporculara spor malzemeleri hediye eden Bakan Beyolu, sporculara bundan sonra da destek sözü verdi.

Spora tam destek vereceiz

Sporu ve sporcular önemsediklerini belirten Bakan Beyolu, Diyarbakrmz ve Türkiyemizi baaryla temsil etmi isimlerden oluan karateci sporcularmz tebrik ediyorum. Onlara destek olmak için buraya geldik. Hepsi prl prl ve yetenekli gençler. nanyorum ki bundan sonra da büyük baarlara imza atacaklardr. Biz belediye olarak spora, sporcuya ve gençlie sahip çkacaz. Belediyemizin imkanlarn eitim ve spor alanlarnda gençlerimizden esirgemeyeceiz. Birçok brann yer ald ücretsiz yaz spor okulunu balattk. Gençlerimizden eitim ve spora yönelmelerini, bu konuda azimli olmalarn istiyoruz. Balar, genç nüfusun fazla olduu birçok ilden büyük bir ilçedir. Gençlik ve sporla ilgili projelerimizi hayata geçireceiz diye konutu.

Milli sporcularn da yer ald karateciler, ziyaret ve malzeme yardmndan dolay teekkür ettikleri Bakan Beyolunu alklarla uurlad.

Ana Sayfaya Git